-Dr. Dobos Barna, az új vezetőedzője, az ETO FC GYŐR csapatának.

 

Az elmúlt fordulók eredménytelensége, illetve a mutatott játék alapján, az ETO FC GYŐR klubvezetősége, és Csató Sándor közös megegyezéssel szerződést bontott, olvasható a klub hivatalos honlapján.

 

Az  ETO FC GYŐR klubcsapat új vezetőedzője a Dr.  Dobos Barna lett, aki így nyilatkozott, az ETO új vezetőedzőjeként:

– „Nagyon örülök, hogy egy ilyen nagymúltú, tradicionális klubhoz kerültem. A következő időszak feladata a csapat felmérése és a jövőévi keret összeállítása ahhoz, hogy jobb eredményt érjen el a klub, mint amit az elmúlt években sikerült” – mondta.

 

  • A PRO licenszes labdarúgó edzőt 2012-ben nevezték ki a Dunaújváros NB III-as csapatának élére, amellyel 2013-ban megnyerte a bajnokságot és feljutott az NB II-be. Rögtön a következő szezonban a második helyig vezette csapatát, és így hatalmas bravúrral feljutottak az első osztályba. 2018 szeptemberében vette át a Zalaegerszeg NB II-es csapatának irányítását, és még abban az idényben, nagy fölénnyel megnyerte a csapat az NB II-es bajnokságot, így Dobos vezérletével, hét év után újra feljutott az élvonalba a kék-fehér gárda. 2020 májusában nevezték ki a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzőjének, ahonnan év végén távozott. A WKW FC GYŐR,   a bajnoki tabella 11. helyén áll 40 ponttal.

Szegedi sikerei közé tartozott, a hazai pályán elért 2-1 -es győzelem, az Ajka ellen.(2020 10.25)

MERKANTIL BANK LIGA 29. FORDULÓ

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App