-Nagy harc volt, az egy pontért!

 

Labdarúgó NB II. 9. forduló:

Budapest Honvéd FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (0-0)

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1580 néző, vezette: Káprály
Gólszerzők: Hidi (69., 11-esből), illetve Berecz (62.)
Piros lap: Tamás (18.)

Budapest Honvéd: Tujvel – Baráth, Kamber, Lovric – Szabó A. (Kesztyűs, 67.), Szendrei, Hidi, László (Kocsis, 67.; Németh D., 94.), Tamás – Tóth-Gábor (Bocskay, a szünetben), Zsótér (Nagy G., 67.)

vezetőedző: Bódog Tamás

 

Mezőkövesd Zsóry FC: Szappanos – Farkas (Lakveheliani, 57.; Vadnai, 73.), Jagodics, Meszhi, Eperjesi – Cseri, Karnyicki, Berecz, Besirovic (Jurina, 85.) – Vutov, Szerderov (Borjacsuk, a szünetben)

vezetőedző: Kuttor Attila

 

Két olyan csapat találkozott egymással, akiknek mindenképpen pont, pontokat kellett, ahhoz szerezni, hogy a tabella alsó részéről elmozdulva, jobb helyen legyenek a mérkőzés vége után a tabellán és ne a kieső helyen topogjanak. A mérkőzés előtt semelyik edző nem lehetett boldog, Kuttor Attila csapata formán kívül játszik és ami a tavalyi bajnokságban sikerült egy góllal nyerni mérkőzést, az most nem ön össze.  Az ellenfél Honvéd csapatából 14 játékos nem léphetett ma pályára, így Bódog Tamás is fiatal játékosokkal helyettesítette a csapatát. A mérkőzés alakulását tekintve számos helyzet alakult ki mind, a két fél részéről, de ezek közül egy-egy gólt tudott értékesíteni, mind  a két csapat és a végeredmény 1-1 lett. Így mind a két csapat örülhetett és reméljük minél hamarabb pályán lehetnek a hiányzó játékosok.

CIKK/SZAMY

 

Nyilatkozatok:


Kuttor Attila, a Mezőkövesd vezetőedzőjének nyilatkozata.

 

Bódog Tamás, a Budapest Honvéd vezetőedzőjének nyilatkozata.

 

 

11.01, vasárnapi mérkőzések:

14:05 Budafok MTE – Paksi FC

16:00 : Újpest FC – MTK Budapest

 

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App