UEFA EB-SELEJTEZŐ „G”-CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Magyarország
8
5
3
0
16
9
7
18
2. Szerbia
8
4
2
2
15
9
6
14
3. Montenegró
8
3
2
3
9
11
-2
11
4. Litvánia
8
1
3
4
8
14
-6
6
5. Bulgária
8
0
4
4
7
14
-7
4

EB-SELEJTEZŐ MÉRKŐZÉS, „G”-CSOPORT, 2., FORDULÓ

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a Montenegró elleni mérkőzés után elmondta: a mutatott játék alapján elégedett a megszerzett ponttal.

Mint arról már beszámoltam, a magyar válogatott, 0-0-ás döntetlen eredményt ért el tegnap Montenegró ellen. A mérkőzés végén a magyar szövetségi kapitány, Marco Rossi elismerte: többen is rossz napot fogtak ki a csapatból, ezért a döntetlen elfogadható eredménynek számít.

Fotó/ Szokodi László

– Örülünk a megszerzett pontnak, mert ezúttal nem játszottunk jól, több játékosunk is rossz napot fogott ki – fogalmazott a mérkőzés után Marco Rossi. – Egy ilyen mérkőzésen a múltban biztosan kikaptunk volna, most viszont egy pontot elvittünk, és továbbra is versenyben vagyunk a céljainkért, ami nagyon fontos. A mérkőzésen hatvanöt százalékban birtokoltuk a labdát, de kevesebb lövésünk volt, mint az ellenfelünknek, ami azt jelenti, hogy nem voltunk kellően hatékonyak. Nem tudtunk a hazaiak kapuja elé kerülni, ezért többet kellett volna távoli lövéssel próbálkoznunk. Két lábbal a földön kell maradnunk, mert bár jó úton haladunk, fejlődünk, de szó sincs arról, hogy az európai topcsapatok közé tartoznánk. Kedden más jellegű mérkőzés vár ránk, amelyen másképp kell majd játszanunk.

 

 

 

Montenegró – Magyarország 0 – 0 ( 0 – 0)

Podgorica , Városi Stadion, V: Gil Manzano (spanyol), Asszisztensek: Ángel N., Diego B. (spanyolok)

Montenegró: M.Mijatovic, (GK), A.Vukcevic, Z.Tomasevic, M.Vesovic, M.Jankovic, S. Jovetic (C), N.Krstovic, V.Savicevic, S.Savic, A.Scekic,

Szövetségi kapitány: Miodrag Radulovic

Magyarország: Dibusz D., (GK), Lang Á., Szalai A., Orbán Willi, Nagy Á., Szoboszlai D., (C), Kerkez M., Bolla B., Styles C., Sallai R.

Szövetségi kapitány : Marco Rossi

 

Borítókép/ Szokodi László

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
G-CSOPORT
06. 20., 20.45: Magyarország–Litvánia , ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon.

Puskás Aréna

Borítókép/ Szokodi László

 

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
G-CSOPORT


06. 20., 20.45: Magyarország–Litvánia , ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon.

Puskás Aréna

Borítókép/ Szokodi László

 

A MAGYAR VÁLOGATOTT BŐ KERETE A JÚNIUSI KÉT EB-SELEJTEZŐ MÉRKŐZÉSEKRE:

KAPUSOK: Demjén Patrik (Zalaegerszegi TE FC), Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC), Szappanos Péter (Bp. Honvéd)
VÉDŐK: Balogh Botond (Parma – Olaszország), Botka Endre (Ferencvárosi TC), Lang Ádám (Omonia – Ciprus), Willi Orbán (RB Leipzig – Németország), Szalai Attila (Fenerbahce – Törökország), Szalai Gábor (Kecskeméti TE)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Baráth Péter (Ferencvárosi TC), Bolla Bendegúz (Grasshoppers – Svájc), Ferenczi János (Debreceni VSC), Kerkez Milos (AZ – Hollandia), Kleinheisler László (Panathinaikosz – Görögország), Nagy Ádám (Pisa – Olaszország), Loic Nego (Mol Fehérvár FC), Callum Styles (Millwall – Anglia)
TÁMADÓK: Ádám Martin (Ulszan Hyundai – Dél-Korea), Csoboth Kevin (Újpest FC), Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok), Kalmár Zsolt (DAC 1904 – Szlovákia), Sallai Roland (SC Freiburg – Németország), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig – Németország), Varga Barnabás (Paksi FC)

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App