– Megszerezte első hazai győzelmét az Újpest.

 

 

Labdarúgó NB I. 7.forduló

Újpest FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-0 (0-0)

Szusza F. Stadion, néző: 1000
vezette: Erdös Jozsef

Újpest: Pajovic – Pauljevic, Risztevszki, Máté, Antonov – Csongvai, Onovo – Beridze (Stieber Z., 77.), Mitrovic (Baosic, 93.), Perosevic (Bacsa, a szünetben) – Junior Tallo (Szakály P., 88.) vezetőedző: Predrag Rogan

Mezőkövesd: Szappanos – Katanec (Mehszi, 83.), Jagodics M., Karnyicki – Farkas D., Vajda (Borjacsuk, 74.), Berecz, Lakveheliani – Cseri T. – Jurina (Besirovic, 70.), Nagy D. (Vutov, 70.), vezetőedző: Kuttor Attila

Gólszerző: Junior Tallo (60.)

 

A mérkőzés alakulása:

Az Újpest hazai pályán fogadta a Mezőkövesd csapatát. A mérkőzés előtt a tabellán a Mezőkövesd a 6. helyen állt, míg az Újpest a 9. helyen. Hazai pályán még nem győzött az Újpest, ezért is volt, hogy pontot, pontokat tudjanak szerezni hazai pályán és ezzel fentebb menetelni a tabellán, és a nézőnek is bizonyítson a csapat. Az viszont nem volt, jó előjel Predrag Rogan vezetőedzőnek, hogy  nem számíthatott két meghatározó játékosára, Simon Krisztiánra csapatkapitányra, valamint, Stieber Andrásra  sérülés miatt. A mérkőzést óvatosan kezdte a hazai Újpest csapata, de lehet a szerencse is mellettük állt, a Mezőkövesd  sem vágtázott az első negyedórában a pályán. A folytatásban sem alakult nagy helyzet a játékvezető 45 perc játékidő után le is fújta az első félidőt. A második félidő 49. percében egy érdekes szituáció alakult ki, Antonov beívelte a labdát, amit Beridze, a gólvonalról passzol, de érkezik Onovo és belövi a labdát a kapuba, ekkor , a játékvezető sípja megszólalt, és kifele ítél szabadrúgást….., NINCS GÓÓL. A folytatásban ide-oda tologatják a labdát a játékosok, de veszélyesebb helyzet nem alakul ki.

60.perc: Újpesti szöglet , amit Antonov végez el. A befele érkező labdát Tallo fejjel a kapuba fejeli, Szappanos is csak nézni tudta a fejes GÓÓLT!

GÓÓL!

1-0-ra vezet az Újpest csapata, a mérkőzés hátralevő részében már nem esett gól a találkozón, megmaradt az 1-0-ás újpesti előny, és megszerezték első hazai győzelmüket a tabella 5.helyére gyalogoltak, míg a Mezőkövesd csapata az elszenvedett vereséggel utolsó előtti helyen állnak pillanatnyilag a bajnokságban.

CIKK/SZAMY

 

 

A TABELLA ÁLLÁSA 2020 10.19

 

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App