Férfi kézilabda, Bajnokok Ligája,” A”- csoport,  3. forduló:

-Idegenben győzött a Pick Szeged és a Porto is.

HC Meskov Breszt–PICK Szeged 25–28 (12–16)
Bajnokok Ligája, A csoport, 3. forduló, Breszt, 1350 néző. Vezette: Pavicevic, Raznatovic (montenegróiak).
HC Meskov Breszt:  Mackevics – Vajlupov 3, Kaspárek 2, Skube 4, Vranjes 4, Bonnefond 3, Jurionok 1. Csere: Uszik (kapus), Szantalov 2, Sumak 2, Baranov 3/1, Szilko 1. Vezetőedző: Daniel Gordo.
PICK Szeged: Alilovic – Radivojevics 3/2, Garciandía 7, Mackovsek 1, Bánhidi 5, Bodó 2, Blonz. Csere: Mikler (kapus), Bombac 6, Frimmel 1, Henigman, Martins, Sostaric 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 6, ill. 4 perc
Hétméteres: 2/1, ill. 3/2

  • A Pick Szeged sokat nem pihenhetett a múltheti hazai Zagreb elleni győzelem után, ma a  fehérorosz Meskov Breszt otthonában látogatott. Az előző BL- szezonban is egy csoportban szerepelt a két együttes, és mind a két alkalommal, hazai győzelem született,  az elsőn a  Meskov Breszt otthon, 26–24-re, a másodikon a szegediek 30–27-re nyertek. A mérkőzésen végig magabiztosan játszó szegedieket, nem bírta meglepni a Skubával felálló fehérorosz csapat. Alilovic jól megtartotta a kapuban a „Pókokat”, a második félidő utolsó negyedórájában, Mikler is beállt, s neki is akadt egy-két szép védése, ami egyedül ,Skubának nem tetszett . Garciandia egy lövést elpuskázott, de hét lövést viszont kíméletlenül belőtt. Bánhidi fordulásból ellőtt  lövése volt, a mérkőzés utolsó jelenete, de az  már nem találta el a kaput. A Pick Szeged következő mérkőzését hazai pályán játssza10.14-én az Elverum Handball ellen.

Szép volt, fiúk!

  • A FC Porto idegenben , a C.S. Dinamo Bucurest otthonában 27-26-ra győzött.A Montpellier HB hazai pályán győzte le a THW Kiel csapatát, 37-30. A HC PPD Zagreb, szerdán(09.29-én), hazai pályán 27-27-es döntetlent játszott az Elverum ellen.

 

Cikk/Szokodi László

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App