A koronavírus járvány okozta nehéz helyzet világszerte összefogásra sarkallta az embereket, sportszervezeteket. Klubunk is csatlakozik és próbál segíteni. A Szeged-Csanád Grosics Akadémia labdarúgó csapatának játékosai, edzői és a klub vezetősége saját fizetésének egy részét ajánlja fel, a koronavírus-járvány okozta vészhelyzetben nehézséggel küzdők megsegítésére.:

–         Egymillió forintot a szegedi GEMMA Központnak, hogy száz családnak és magának az iskolának fertőtlenítő- és tisztítószereket vásároljanak

további

–         Egymillió forinttal pedig a Szeged-Csanádi Egyházmegyei Karitászt támogatják, mely az összeget tartós élelmiszerek megvásárlására és védőfelszerelések beszerzésére fordítja, mely a járvány okozta nehézséggel küzdő hátrányos helyzetű családokon és idős rászorulókon kíván segíteni.

 

Germán Tamás csapatkapitány, SZCSGA: „Nagyon örülök, hogy ilyen csapatban játszhatok, ahol ennyi jószívű és segítőkész ember van!Amint láttuk, hogy súlyosabb dolgokkal fogunk szembe nézni, mint elsőre reméltük, azonnal beszéltünk róla, hogy hogyan tudnánk segíteni. A vezetőséggel és a stábbal karöltve a játékosok egyből gyűjtésbe kezdtek. Mi a frontvonalban nem tudunk segíteni, de reméljük, ilyen módon igen!”

Forrás: https://www.szeged-grosicsakademia.hu/hir/1362/2-millio-forintot-ad-sajat-fizetesebol-a-csapat-a-jarvany-elleni-kuzdelemhez

Fotó/SZAM:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App