-Hideg, ködös, zúzmarás találkozón, egy gól döntött, a Mezőkövesd javára.

 

OTP BANK LIGA 15.FORDULÓ:

BUDAFOKI MTE–MEZŐKÖVESD ZSÓRY 0-1 (0-0)

Budapest, Budafoki MTE Sporttelep. Zárt kapuk mögött. Vezette: Antal P.
Gólszerző: Jurina (80.)

BMTE: Póser – Huszti A., Nikolić, Romić, Margitics – Micsinai, Oláh B. – Ihrig-Farkas (Skribek 64′), Lőrinczy (Kulcsár K. 64′), Szabó M. (Takács R. 54′) – Kovács D. (Zsóri 85′)
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

Mezőkövesd: Szappanos – Farkas D., Pillár, Nesterov, Vadnai – Beširović (Serderov 57′), Berecz, Karnitski, Cseri (Meskhi 77′) – Vutov (Vajda S. 71′), Nagy D. (Jurina 57′)

 

A mérkőzés alakulása:

A Mezőkövesd elleni kilencven perc sajnos megerősítette: nem vagyunk jó, szerencsés periódusban.

Hiába érvényesült a mi akaratunk a mérkőzés nagy részében, hiába helyeztük időnként nyomás alá a vendégek védelmét és hiába vettünk új lendületet a cseréknek köszönhetően. Egy számunkra rosszul pattanó labda megpecsételte a sorsunkat.

A kevés helyzetet hozó, amolyan tipikus egygólos mérkőzésen Szappanos Péternek volt először komolyabb védenivalója. Lőrinczy Attila lövését vetődve hárította a 18. percben.

Aztán sokáig semmi érdemleges. Elvétve jutottak el a csapatok az ellenfél kapujáig, a 36. percben Antonio Vutov közeli lövését blokkolta Huszti András.

Fordulás után folytatódott a mezőnybeli adok-kapok, aztán Kulcsár Kornél és Skribek Alen beállításával próbáltunk frissíteni, gyorsítani, pontosítani.

A 81. percben viszont a Mezőkövesd szerzett gólt. Kulcsár passza után, a felezővonal közelében a labda Jurina elé pattant egy vendég játékosról, a csereként beállt támadó pedig kapura tört. Romić Danijelen és Marko Nikolićon is túljutott, majd a kiszolgáltatott Póser Dániel mellett a hálóba lőtt. (0-1)

Az utolsó percekben mindent megtettünk azért, hogy legalább az egyik pontot megmentsük, de képtelenek voltunk betalálni.

Forrás: http://www.budafokimte.hu/

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App