– Budafok,  Zsóri góljával pontot szerzett, az Újpest otthonában.

Újpest FC-Budafoki MTE 1-1 (1-0)

Gólszerzők: Simon K. (35.), illetve Zsóri (69.)
Piros lap: Ristevski (94.), illetve Zsóri (94.)
Újpest FC: Banai – Máté, Kastrati, Ristevski, Burekovic – Simon K., Onovo, Mitrovic (Szakály, 77.), Nwobodo – Gigic (Bjelos, 63.), Bacsa (Stieber, 76.)
Budafoki MTE: Póser – Margitics, Vaszicsku, Romic, Medgyes – Filkor, Oláh – Skribek (Szabó M., 53.), Kulcsár K. (Lőrinczy, 69.), Takács R. – Kovács D. (Zsóri, 63.)

 

Csizmadia Attila, a Budafoki MTE, vezetőedzője:

 

„Azt gondolom ez egy nagyon értékes pont, egy nagy múltú csapat ellen újoncként pontot tudtunk ma szerezni. Úgy, hogy az első félidőben az Újpest nagyon harcolt és folyamatosan le tudott bennünket támadni. Mint eddig is elmondtam már nekünk még szokni kell a ritmust, és sokkal gyorsabban kell adott helyzetekben gondolkoznunk a pályán és cselekednünk. Mindenképpen büszke vagyok a csapatomra.”

 

Predrag Rogan, az Újpest FC, vezetőedzője:

 

„Igen két különböző félidőt láthattunk, de azt azért el kell, hogy mondjam a második félidőben is az Újpest tartotta ellenőrzése alatt, a mérkőzést. A vendég csapatnak egyetlen egy igazan jó lövése, amit  el kell ismerni szép lövés, volt Zsótértól. A fiúknak nem róhatok fel semmit azt gondolom a mai mérkőzésen kiadták magukból a maximumot, de ez nem volt ma elég, hogy itthon tartsuk a három pontot. Elemezni  kell a találkozót, látom még több fegyelemre és a területvesztést is kordában kell tartani, hiszen ez miatt lett a  szabadrúgás  amiből gólt kaptunk . Most kezdődött a bajnokság próbáljuk kijavítani a hibákat és megyünk tovább.”

 

Képgaléria:

Fotó/SZAMY

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App