– Jobb taktikával, hazai pályán győzött a Budafok csapata, a DVTK ellen.

 

 

OTP Bank Liga, 7. forduló
Budafoki MTE-DVTK 2-1 (1-0)
BMTE Stadion, 2000 néző
vezette: Iványi Zoltán

Gólszerzők: Oláh B. (’17), Ihrig-Farkas (’63) ill. Dražić (’72)

BMTE: Póser – Margitics, Vaszicsku, Nikolić, Medgyes – Micsinai, Oláh B., Ihrig-Farkas, Kulcsár K. (Lőrinczy ’74), Szabó M. (Fekete ’90) – Kovács D. (Mervó ’88)
Vezetőedző: Csizmadia Csaba

DVTK: Danilović – Polgár, Szűcs K., Hegedűs J., Memolla – Márkvárt, Iszlai (Max ’86) – Hasani (Korbély ’73), Grozav, Dražić  – Ivanovski
Vezetőedző: Feczkó Tamás

A mérkőzés alakulása:

A mérkőzés megkezdése előtt csak találgatni lehetett a mérkőzés kimenetelére, de abban biztos, volt mind a két csapat, amelyik csapat a  mai a mérkőzésen nyer az a tabellán is jobb helyzetbe kerül és a csapatnak is erőt add a bajnokságban, a folytatáshoz. A mérkőzés első részében a diósgyőri támadások rendre veszélyt jelentettek a budafoki kapura, de ezeket Póser rendre hárította.

17.perc :Budafoki szöglet a befele ívelődő labdát Oláh befejelte:

GÓÓÓL! 1-0-ra vezet a Budafok MTE!

A félidőben ez az eredmény maradt. A második félidőben több helyzet is kialakult mind a két csapat részéről, bizonyára Csizmadia, és Feczkó Tamás vezetőedzők taktikai utasításba adták ki, hogy támadó futballt játszanak a csapataik.

63.perc: A támadó futball a budafokiaknak sikerült jobban egy kontra ellentámadás során Kulcsár passza Kovácsnak, aki észrevette a 16-on „épp belül ráérő”, Ihrig-Farkast, aki a jobb alsóba ívelte a labdát, és ezt már Danilovics sem tudta védeni.

GÓÓL! 2-0 -ra vezet a Budafok MTE csapata.

71.perc :GÓÓL! 2-1, szépített a DVTK csapata.

Ivanovszki ívelését Drazsics  fejelte kapura és ezzel a fejes góllal tudott szépíteni a DVTK együttese. A hátralévő időben kisebb helyzetek akadtak, de az eredmény már nem változott, a Budafok MTE hazai pályán legyőzte a DVTK csapatát és három fontos ponttal a tabella dobogós helyére ugrott a 3.helyre, a DVTK az utolsó helyen várja a folytatást.

 

CIKK/SZAMY

 

A TABELLA ÁLLÁSA 2020 10.19:

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App