MOL Pick szeged – Rhein-Neckar Löwen 31- 34

 

Nagy várakozás előzte meg a mai BL meccset, hiszen a Mister vezetése alatt hatodszor találkozott a két együttes.

Az eddigi eredmények alapján bizakodhattunk a jó eredményben, azonban a két csapat párharcából a vendégek jöttek ki jobban és vitték el a 2 pontot.

 

Végig magabiztos vezetés mellett, 7-6-os játékkal tartotta a kezében a meccset a Löwen, aki a csoport második helyéről várta a találkozót. A vendégek vezetőedzője, Oliver Roggisch kiemelte, az Újszegedi Csarnok atmoszféráját, Jonas Kallmann vezette csapat korábban nyújtott kiemelkedő teljesítését, melyre készültek. Csapata teljesítményével elégedett volt mind védekezésben, mind támadásban.

 

A 7-6-os játékról Pastor mester is beszélt. Míg tavaly ezt a játékot jól olvasták, most sok gond volt a támadással. Minden hibából az ellenfél gólt tudott szerezni. A második félidőben több variációt is próbáltak a játékba vinni, így a 6-7 gólos előnyt a végére sikerült 3 gólra faragni, ami a későbbiekben még fontos lehet majd – emelte ki a vezető. Tisztában van azzal is a Mister, hogy most sok kritikát kap majd a Csapat, de együtt meg kell tudni csinálni, javítani kell és #csakelőre szabad nézni. Bízik Csapatában, a cél eléréséhez, menni kell előre, még ha ezzel az eredménnyel a nehezebb úton is.

 

A mai napon a Orla Wisla Plock – Nante (30-32) játszott egymással, a jövő heti BL ellenfelével a MOL Pick Szegednek. A 6. forduló eredményei alapján pontegyenlőséggel várja szintén hazai pályán a következő fordulót a Csapat.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App