FÉRFI KÉZILABDA NB I., 21. FORDULÓ  

 

OTP Bank -Pick  Szeged   –  Telekom Veszprém 30–28 (18–17)

Szeged, Pick Aréna, 6200 néző, V.: Andorka, Hucker

PICK Szeged: Mikler – Sostaric 5, Garciandía 4, Bombac 1, Rosta 9, Mackovsek 5, Szita 1. Csere: Gaber 1, Bodó 2, Blonz 1, Martins 1, Radivojevics

 Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Telekom Veszprém: Corrales – Marguc 3/1, Remili 5, Pesmalbek 5, Ligetvári 1, Lauge 1, Strlek 6. Csere: Cupara 1 (kapus), El-Dera 2, Mahé 2, Nilsson 1, Sipos, Ilics 1.

Vezetőedző: Momir Ilics.
Hétméteres: 2/0, ill. 2/

Fotó/ Szokodi Lászlóű

Juan Carlos Pastor: – Rendkívül fontos volt számunkra a siker, amit szerintem meg is érdemeltünk. Nem csak az eredmény számított, hanem az is, ahogy játszunk, ahogy nyerünk. Lélektanilag kellett összeszednünk magunkat, a siker pedig a csodálatos szurkolótáborunknak is sokat jelent. Gratulálok a játékosaimnak, akik hatvan percen keresztül harcoltak, küzdöttek. A filozófiánk egyértelmű: mindig a következő meccs számít. Folytatjuk a munkát, jönnek még meccsek az alapszakaszban, majd igyekszünk felkészülni a döntőre.

Rosta Miklós: – Lépéselőnybe kerültünk a bajnokságban, ennek most örülhetünk, de nem hibázhatunk az alapszakasz hajrájában sem, hiszen fontos, hogy itthon kezdjük a finálét.

Momir Ilics: – A teljesítménye alapján megérdemelte a győzelmet a Szeged. Nem játszottunk jól, sok labdát adtunk el, ennek ellenére nem hibáztatom a játékosaimat. Fontos mérkőzések előtt állunk, jön a BL negyeddöntője – fantasztikus együttesünk van, reméljük a legjobbakat.

Vladimir Cupara: – Férfias csata volt, és bár nem nyújtottunk a legjobbunkat, küzdöttünk a végsőkig. Idén már négyszer nyertünk a szegediek ellen, most kaptunk ki először – ebből tanulnunk, fejlődnünk kell.

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App