– A már bajnok Ferencváros, kikapott a bajnokság utolsó előtti mérkőzésen, a MOL Fehérvár csapatától

 

A Labdarúgó bajnokság  utolsó előtti 32.fordulójában, a  már bajnok Ferencváros csapata utazott, a már biztos ezüstérmes MOL Fehérvár csapatához. A mérkőzés előtt két hazai játékostól, Juhász Rolandtól és Vínicius Paolo búcsúzott a hazai publikum. A két játékosnak ajándékplakettel kedveskedett a hazai csapat, a kezdőrúgást a játékosok gyermekei végezték el. A mérkőzésre kilátogató több ezer szurkoló a 45.percben, a hazai csapatnak megítélt 11-est, Juhász Roland értékesítette,  a mérkőzés folyamán több találat már nem született, így  maradt az 1-0-ás hazai győzelem. A tabellán a két csapatnak a helyezése nem változott. Az utolsó fordulóban bármi történik a Ferencváros már bajnoki címet ünnepelhet hazai pályán, míg a Fehérvár az ezüstérmes marad.

Cikk:SZAMY

 

 

 

MOL Fehérvár FC–Ferencvárosi TC 1–0 (1–0)
MOL Aréna Sóstó,6392fő néző:  v.: Berke

gólszerző: Juhász R. (45. – 11-esből)
sárga lap: Juhász R. (28.), Pátkai (45+1.), illetve Botka (26.), Isael (41.), Csontos (80.)

Fehérvár: Kovácsik – Fiola (Hangya 89.), Juhász R. (Musliu 90.), Vinícius, Stopira – Houri, Pátkai – Nego, Hodzic (Nikolov 70.), Petrjak (Bamgboye 75.) – Nikolics (Futács 90.)
FTC: Gróf – Botka (Blazic 72.), Frimpong, Otigba, Civic (Ramadan 61.) – Csonka, Sigér (Lodico 72.) – Skvarka, Isael (Csontos 61.), Heister – Szihnyevics (Tokmac 82.)

 

 

Klip: SZAMY: A mérkőzés előtti pillanatok.

 

Képgaléria:

Fotó/SZAMY:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App