Vladan Matic  október 22-i távozása után, ma a Grundfos Tatabánya KC  hivatalos oldalán jelentette be, hogy  a szerb szakember, Dragan Djukics veszi át a vezetőedző feladatot a csapatnál.

 

Djukics egyébként az egyik legsikeresebb szerb edző, aki korábban két alkalommal is dirigálta a Szeged együttesét. Emellett a CSM Bucaresti és a Vardar Szkopje szakvezetőjeként is tevékenykedett, továbbá több válogatott szövetségi kapitányaként is dolgozott. Pályafutásának eddigi állomásai is azt bizonyítják, hogy egy rendkívül tapasztalt és felkészült edző vette át a távozó Matics mester helyét.

Az új vezetőedzőre – szinte garantálható, hogy – nehéz feladat vár, hiszen meglehetősen letargikus állapotba kerültek a mieink. Djukics mester a 2021–2022-es bajnoki szezon végéig kötelezte el magát a Bányászhoz. Érkezését követően az első impulzusairól faggattuk.

– A benyomásokról igazán majd az első labdás edzés után beszélhetek – jegyezte meg Dragan Djukics, aki kedden délután le is vezényelte az első tréninget. – Ismerem a csapat jelenlegi helyzetét. Sok a tennivaló, ezért gyorsan lépnünk kell. A válogatott játékosok nélkül ugyan, de máris megkezdjük a munkát. Bizonyos szempontból jól jön ez a mérkőzések nélküli szünet. Hasznosan tudjuk eltölteni azt a tíz napot, ami a Csurgó elleni mérkőzésig ránk vár. Dolgozhatunk apróságokon és fontosabb feladatokon egyaránt. A játékosok talán érzékelhetik majd a másfajta munkafilozófiát. Szükségünk is van erre az időre, mert egy nagyon fontos periódus vár ránk, mivel december végéig nem lesz szünet.

Forrás/ http://www.tatabanyahandball.com/

 

Borítókép/ Szokodi László

2021 11.02

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App