– Éremeső az ORV versenyen, de már a Gyorsasági és Parakenu Világkupára készül a Maty-éri pálya.+képek

 

A múlthéten megrendezett  Kajak-kenu Olimpiai Reménységek Versenyén, a magyar versenyzők 109 érmet szereztek:

42 arany,

41 ezüst,

26 bronzérem

Az országok  éremtáblázata versenyén, az első helyen végeztek a magyar versenyzők.

„Ez egy hatalmas élmény volt számomra és nagyon örülök, hogy ilyen jól szerepeltem. Legjobban a C-2-es győzelmünket értékelem, hiszen rekordidőt eveztünk. Az ötszáz nem úgy sikerült, ahogy gondoltam, de így is nyertem, 200-on viszont kieveztem magam. Nagyon sokan szurkoltak online, a szüleim pedig itt a helyszínen biztattak” – nyilatkozta az immár harmadik elsőségét szerző Kiss Ágnes Anna.

Fotó/SZAMY

 

Közel volt a triplázáshoz Kurucz Levente. Az 1000 és az 500 méteren szerzett aranya után a sprinttávon végül második lett. U18-ban is mindkét magyar döntős odaért a legjobb háromba. Orosz Ákos a dobogó második, Keresztes Kristóf pedig a harmadik fokára állhatott fel.

Fotó/SZAMY

 

 

Az ORV legeredményesebb versenyzője a 17 éves Máró Anna lett, aki három arany mellett, egy ezüstérmet is bezsebelt ezen a hétvégén a Maty-éren.

 

VÁRJUK A SZURKOLÓKAT SZEGEDRE!

Legfontosabb a biztonság!

Fotó/SZAMY : ( Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöke, Schmidt Gábor maszkban)

A szegedi ICF gyorsasági világkupa szervezőbizottsága a múlt hétvégén megrendezett Olimpiai Reménységek Versenyének tanulságait is mérlegelve úgy döntött, hogy a szeptember 25-27. között zajló eseményre várja a szurkolókat.
A nézőket arra kérjük, hogy a pálya területén belül ügyeljenek a megfelelő távolságtartásra, a gyakori kézmosásra, a kihelyezett kézfertőtlenítők használatára, és arra, hogy lehetőség szerint viseljenek olyan maszkot, amely a szájukat és az orrukat is elfedi!
Ennek megfelelően a főlelátón csak minden második számozott helyre szabad leülni.
A szervezők a szabályok betartását, és a szurkolók testhőmérsékletét (non-kontakt hőmérővel) a verseny ideje alatt ellenőrizhetik!
Köszönjük az együttműködést, jó szurkolást! Hajrá MAGYAROK! #kajakkenusport #vilagkupa
Forrás: Kajak- Kenu Szövetség

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App