FRANCIA LABDARÚGÓ -BAJNOKSÁG , LIGUE 1., 38., FORDULÓ, ( ZÁRÓFORDULÓ) 

A francia labdarúgó-bajnokság Ligue 1., zárófordulójában a PSG csapata hazai pályán fogadja a Clermont csapatát. A mérkőzés előestéjén a PSG spanyol származású játékosa Sergio Ramos bejelentette a szezon végén távozik a fővárosi klubtól.

S.Ramos: – A piros-kék mez viselése csodálatos élmény volt ”

 

Fotó/ Szokodi László

A szezonok során Ramos a világ egyik legjobb védőjévé nőtte ki magát, minden versenyszámban 671 mérkőzésen 101 gólt szerzett. 2015 és 2021 között a Real Madrid kapitánya, többek között 2014 és 2018 között 4 Bajnokok Ligája és 5 La Liga (2007, 2008, 2012, 2017 és 2020) megnyerésében segítette csapatát.

A minden idők egyik legjobb védőjének tartott labdarúgó 57 meccsen 5 gólt szerzett a Paris Saint-Germainnel – köztük az elsőt 2022. január 23-án a Stade de Reims elleni bajnokságban.

 

”  Az elmúlt két évben a piros-kék mez viselése csodálatos élmény volt „ – mondta Sergio Ramos. Felejthetetlen kalandban volt részem Párizsban, és szeretném megköszönni mindenkinek a támogatást és a szeretetet. Irány Párizs! 

„  Szeretnénk kifejezni óriási hálánkat Sergio Ramosnak a velünk eltöltött két évért – reagált Nasser Al-Khelaïfi, a Paris Saint-Germain elnöke. Sergio vezetői képessége, csapatszelleme és professzionalizmusa, valamint a legmagasabb szinten szerzett tapasztalata igazi futballlegendává teszi, és megtiszteltetés volt Párizsban lenni. A klubban mindenki a legjobbakat kívánja neki.” , nyilatkozta S.Ramos

Forrás / PSG

Egy kicsit meglepett, hogy a spanyol játékos elhagyja a párizsi  klubot, azért is, mivel egy hónapja még azt nyilatkozta, nagyon jól érzi magát Párizsban. Viszont a mai nap lehet, nem csak az ő klubtól való búcsúmérkőzését láthatjuk, a Parc des Princes Stadionban.

Cikk/ Szokodi László

FRANCIA LABDARÚGÓ -BAJNOKSÁG , LIGUE 1., 38., FORDULÓ, ( ZÁRÓFORDULÓ)

PSG – Clermont , ÉLŐ!

06.03 21:00 , Parc Des Princes Stadion

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App