Ffi kosárlabda NB I: Debreceni győzelem erősödő Szedeák

 

              Idegenben játszott, a szegedi Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabda csapata. A debreceni csapat kispadján,  Andjelko Mandics ült, másodedzőként, aki a Szedeák előző edzője volt. A mérkőzés első részében a hazai csapat játéka érvényesült, ami után a szegedi csapat nem tudta felvenni a versenyt, és 34 – 19 – nél a szegedi edző Szekulovics időt kért. Ez jól is jött, hiszen  elkezdett harcolni a szegedi csapat, és egy 9 -0-ás sikerszériát tudott hozni. A rutinos DEAC vezetőedzője is időt kért. Ami a hazai csapatnak nagyon jól jött visszatérve a pályára, extrám kosárlabda dobásokkal, tízpontos előnnyel vonulhattak pihenőre. A második félidőben voltak szép megoldásai a szegedi Szedeák csapatnak, de csak megközelíteni tudta a debreceni csapatot. Így alakult ki a tizenhat pontos különbség a végére, ami DEAC győzelmével ért véget. A Szedeák új edzője, és új játékos szerzeményei egy új harciasabb csapatot láthatunk. Ez az előző héten Kaposvár ellen már sikerült, itt a DEAC ellen csak helyenként volt még elég.

 

DEAC–NATURTEX-SZTE-SZEDEÁK 94–78 (27–17, 19–19, 25–22, 23–20)

Férfi kosárlabda NB I 20. forduló
Debrecen, Oláh Gábor utcai Sportcsarnok, 1000
 néző.

Vezette: GyőrffyP., Ádám J., Balog Gy.
DEBRECEN: MOODY 19/12, Harrison 12/12, DRENOVAC 15, Milosevics 10/6, TÓTH Á. 16. Csere: Bognár 8/3, Polyák 6/6, Manigat 5/3, Omenaka, Somogyi 3/3, Gáspár

Vezetőedző: Kovács Adrián
SZEGED: M. Curry 11/6, Kerpel-Fronius B. 5/3, SCOTT 24/6, Krapic 13/9, ASBURY 18. Csere: Kerpel-Fronius G., Vágvölgyi 3/3, Mayer 1, Balogh Sz., Polányi 3/3, Olasz.

Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics

 

Nyilatkozatok:

Kovács Adrián: – Győzelem az ami most a legfontosabb, voltak hibáink, azokon még javítanunk kell.
Szrecsko Szekulovics: – Egy jó debreceni csapat játszott ma ellenünk, nagyon szép dobásokkal, nem tudtunk válaszolni. Sok figurát próbáltunk ki, ez most még alakítjuk, de ezek nem jöttek ma be. A céljaink most a csapat egység és erősítés és folytatnunk kell az elkezdett munkát a csapattal.

CIKK/SZAM:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App