EURÓPA KONFERENCIA LIGA-SELEJTEZÖ, 3., FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ MÉRKŐZÉS

Az Európa Konferencia Liga-selejtező 3., fordulójának második, visszavágó mérkőzését a MOL Fehérvár csapata idegenben a Petrocub ( moldovai) csapat ellen játssza. Az első mérkőzésen hazai pályán a Vidi 5-0-ra páholta el a moldovai csapatot. Így Michael Boris csapata nagy eséllyel utazott ki Moldovába.

Fotó/ Szokodi László

Michael Boris

„Kielemeztük a párharc első mérkőzését, ahol ötgólos győzelmet arattunk, de találtunk olyan pontokat, amikben jobban teljesíthettünk volna. Biztos vagyok benne, hogy a hazai pályán játszó ellenfél próbálkozik majd és ahogy két héttel ezelőtt a Gabala, ők is megpróbálnak majd nyomást helyezni ránk. Támadólag szeretnénk fellépni és gólokat szerezni, valamint megnyerni a második mérkőzést is. Ez a harmadik olyan hét, amikor heti két mérkőzést játszunk, folyamatosan próbáljuk forgatni a csapatot, Fiola Attila az egyetlen játékos, aki mindegyik meccsen játszott. A Petrocub elleni visszavágón Emil Rockov lesz a kezdőkapusunk, de más változások is elképzelhetők a legutóbbi kezdő tizenegyhez képest. A játékosok is tudják, hogy élesnek kell lennünk és jól kell kezdenünk a mérkőzést, ezen leszünk, szeretnénk jó játékkal és győzelemmel továbbjutni a következő körbe” – nyilatkozta a MOL Fehérvár FC vezetőedzője

 

A moldovai csapat vezetőedzője már nem ennyire bizakodó, mint M.Boris, de a sajtótájékoztatón kiemelte hazai pályán nyerni szeretne a csapatával.

Alexei Savinov

„Nehéz mérkőzés vár ránk a Fehérvár ellen, hiszen az első meccsen is láttuk, hogy ellenfelünk magas játékerőt képvisel és remek játékosaik vannak. Az odavágón elszenvedett ötgólos vereség annak köszönhető, hogy nagy egyéni hibákat követtünk el, a visszavágón ezeket el kell kerülnünk. Reméljük, hogy sok szurkoló előtt játszhatunk majd egy jó meccset. Számunkra a győzelem jelentene jó eredményt csütörtök este, tudjuk, hogy hat gólt szerezni fantasztikus dolog lenne, de meg kell próbálnunk legalább megnyerni a visszavágót. A játékosaim kissé fáradtak, hiszen hosszú utazások és sok mérkőzés van mögöttünk, de ez, főleg amikor a szurkolóink előtt játszunk, nem lehet kifogás” –  FC Petrocub Hincesti vezetőedzője

Forrás/ MOL Fehérvár FC hivatalos oldala.

9 – 0

A magyar csapat az elmúlt két mérkőzését tekintve igencsak kiemelkedő, hiszen 9-0-ás szériát futott a székesfehérvári alakulat egy hét leforgása alatt. Kilenc lőtt gólt szerzett és egyet sem kapott. A hétvégi bajnoki fordulóban a Honvéd csapatát fogadták és 4-0-ra verték a fővárosi csapatot és a moldáv csapat ellen az első mérkőzést 5-0-ra nyerte a magyar csapat.

Fotó/ Szokodi László

Ami azt illeti ezt a szériát a következő két Vidi mérkőzésén is szívesen megnéznénk. Ma magyar idő szerint 19:00-i  kezdi a magyar csapat  a visszavágó mérkőzését  a moldovai csapat ellen és sok pihenő nem lesz a vörös-kékeknek, a  hétvégi bajnoki fordulóban vasárnap este  a Ferencváros vendége lesz.

EURÓPA KONFERENCIA LIGA-SELEJTEZÖ, 3., FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ MÉRKŐZÉS

19:00 : Petrocub ( moldovai)  – MOL Fehérvár FC

Zimbru Stadion

V: Jérôme Brisard 

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App