BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ, 3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

  • A Bajnokok Ligája selejtezőjének 3., fordulójában a Ferencváros az első idegenbeli mérkőzésen a Qarabag otthonában 1-1-es döntetlen után, a tegnap esti  hazai visszavágón 3-1-es vereséget szenvedett. Így az azeri Qarabag csapata jutott tovább  a Ferencváros az UEFA Európa Liga selejtezőjében az ír Shamrock Rovers ellen folytatja  tovább a szereplést. A kedd esti találkozón az azeri csapat már a mérkőzés 7′, percében megszerezte a vezetést, amihez kellett Dibusz hibázása is, és a Fradi védelem lagymatag védekezése, ami valljuk be a mérkőzés végéig végig kísért. Ezen a mérkőzésen a vendég csapat végig dominált és ki lehet mondani, hogy jobban is akarta a továbbjutást, mint a sok idegenlégióssal felálló magyar bajnok csapat. A mérkőzést követően Sztanyiszlav Csercseszov a Ferencváros vezetőedzője nyilatkozatában megemlítette, neki van a világ legjobb csapata.

Kíváncsi lennék, ha az a BL-szereplés megvonással járna, akkor is ezt mondaná a vezetőedző?

Fotó/ Szokodi László

Sztanyiszlav Csercseszov

Elméletben készen álltunk mindenre, sajnos a gyakorlatban ez nem volt így. Hasonló volt a Slovan ellen is a helyzet, ezúttal sem jól szálltunk be a meccsbe – kezdte értékelését a tréner. – Szerintem ezen az estén nem szedhető külön a csapat védelemre, középpályára vagy támadószekcióra hibák szempontjából, hiszen kedd este sokszor a védelem tartotta meccsben a csapatot. Sok felesleges labdavesztést követtünk el, ami teret engedett az ellenfél támadásainak. Ez ma egy BL-selejtező volt, amit elveszítettünk. Nekem, edzőként érzelmek nélkül kell átgondolnom a történteket. Beszéltünk a fiúkkal a mérkőzést követően, de nyugalomban ki kell elemeznünk a látottakat, hiszen további feladataink vannak. A vereség után jogos a kritika felém és a csapat felé, ez az újságírók dolga, de nekem nem az a dolgom, hogy kritizáljam a játékosokat, hanem hogy megfelelően felkészítsem őket. Nekem, vezetőedzőként is meg kell vizsgálni, hogy mi nem volt elég a Qarabag elleni párharcban. Folytatjuk tovább!, nyilatkozta a Ferencvárosi TC vezetőedzője

Forrás/ Fradi.hu

 

Ferencvárosi TC – Qarabag ( azeri)  1 – 3 ( 0 – 1)

Groupama Aréna, 18 875 néző, V: Del Cerro Grande (spanyol)

Gólszerzők: 85′, Traoré, ill., 7′, Zoubir, 54′, 78′, Wadji
FERENCVÁROS: Dibusz – Botka, Kovacevic (Knoester, 51.), Thelander, Civic (Pászka, 84.) – Esiti (Vécsei, 51.), Laidouni – Zachariassen, Nguen (Marquinhos, 84.), A. Traoré – Boli (R. Mmaee, 61.)

Vezetőedző: Sztanyiszlav Csercseszov

QARABAG: Mahammadaliyev – Vesovics, Mustafazade, B. Hüseynov, Bayramov – Qarayev (Romao, 86.), Jankovics (Richard Almeida, 58.) – Kady – Sheydayev, Wadji (Owusu, 81.), Zoubir (L. Andrade, 86.)

Vezetőedző: Qurban Qurbanov

4–2-esösszesítéssel, a Qarabag csapata jutott tovább. 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App