UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.  

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

 

Premier Outlet Budapest
Üzlet 34-35
Budaörsi út 4.

2051 Biatorbágy

Fotó/ Szokodi László ( OTP Bank Pick Szeged )

 

– Dean Bombac  állkapocstörést szenvedett , amikor „belement „,  a bakonyiak 23-as játékosába.

♦Mielőtt, még a hazai kézilabda bajnokság döntőjének első mérkőzéséhez érnék , egy pár gondolatot megosztanék, ami az elmúlt hetekben kavarognak  a fejemben,  a két gigász csapat teljesítményéről.

♦Abban mind a két csapat szurkoló tábora megbizonyosodott, hogy ez a szezon semelyik csapat számára nem volt fényes. Talán azt kell mondanom, hogy a Telekom Veszprémtől már elvárás , hogy a FINAL4-ba kerüljön, nem így lett. A dán Aalborg Handball csapata állította meg  a bakonyiakat , és azon a két FINEL4 -ba jutó meccsen, valami látszott is a csapaton, na nem az hogy tovább szeretnének jutni!

♦A vereség után a vezetőség gyorsan döntött, semmi baj , vigasztalásul a szurkolóknak megszerezzük a Magyar – Kupát és a bajnokságot , ennyi és mindenki érje be a két hazai cím megszerzéssel, de a „BL-menetelésről” többet ne essen szó.

♦A Tisza-parti oldalon kissé kevesebb elvárás volt, az idei szezonban Kárpáti Krisztián legénységével szemben, de az hogy a Telekom Veszprém csapatát ebben a szezonban egyszer sem tudták legyőzni, az azért mindenkinek fáj. És itt valljuk be, hogy ebben a szezonban el kell ismerni, hogy jobb a Telekom Veszprém, még ha fájó is ezt kimondani, de ami a bajnoki döntő első találkozóján történt, az azért felháborító. Nem csak az, hogy a bakonyiak 27-es magyar válogatott játékos Ligetvári Patrik olyan ” sunyi módon „, mert ezt a mozdulatot ,  másként nem lehet megfogalmazni úgy lép oldalra a saját hatos vonala előtt, hogy vállal telibe kapja a szegediek játékosát Bombact, aki egyből padlóra kerül.

♦ Lehet , a Hargitai – Markó játékvezető páros ,  eddig csak bokszmeccset láttak, vezettek , mert ez még a tv-n keresztül is szándékosnak tűnt Ligetváritól, aki a mérkőzést követően, így  nyilatkozott:

Ligetvári Patrik: „Nagyon megijedtem, de semmi szándékosság nem volt bennem!”

Ja!!!!

Azon nem is kell csodálkoznunk azon, hogy nemzetközi szinten magyar  játékvezető delegálásba nem érünk el nagy sikereket. Bár számomra ez furcsa, hogy játékvezető szinten 22 év után lehet,  magyar kézilabda játékvezetői páros olimpián. Aminek azért magyar szemmel örülünk, de ez alatt a húszon két év alatt , a hazai játékvezetői tudást , akkor úgy kell értékelnünk, hogy  alulmaradt, nem megfelelő a hazai  játékvezetői képzés ,  teszem fel a kérdést?!

Cikk/ Szokodi László

Az OTP Bank – PICK Szeged hivatalos honlapján olvasható a szegediek játékosa a körülményekhez képest jól van. 

„- A sérülést követően MRI-vizsgálaton vett részt, amely állkapocstörést állapított meg. Hétfőn újabb vizsgálat vár rá. Mivel volt egy eszméletvesztése, így agyrázkódást is szenvedett, pihennie kell, nem játszhat a szegedi második meccsen. Az egyik fülére kevésbé hall, de erről a hétfői vizsgálat adhat majd pontos diagnózist, hogy mi lehet a probléma – nyilatkozta dr. Szabó István csapatorvos.

A klub eljárást kezdeményez majd a sérülést okozó veszprémi játékossal, Ligetvári Patrikkal és a döntő két játékvezetőjével szemben. Számunkra elfogadhatatlan, hogy ez a súlyos sérülést eredményező szabálytalanság büntetlenül maradt. Hivatalos panasszal élünk a Magyar Kézilabda Szövetség illetékes bizottsága felé, a lépéseket ennek érdekében hamarosan megtesszük., olvasható a klub hivatalos oldalán.

A második bajnoki találkozót a Pick Arénában játssza a két csapat.

Férfi kézilabda NB I., bajnoki döntő, 2. mérkőzés.

OTP Bank – PICK Szeged – Telekom Veszprém 

05.29 18:00

Szeged, Pick Aréna

 

 

 

 

Telekom Veszprém–OTP Bank – PICK Szeged 35–28 (19–13)
Férfi kézilabda NB I., bajnoki döntő, 1. mérkőzés. Veszprém, Veszprém Aréna, 4500 néző. Vezette: Hargitai, Markó.
Veszprém: Corrales – Vajlupov 4, Jahja 8/3, Remili 4, Fabregas 5, Casado 3, Elísson 2. Csere: Jensen (kapus), Ligetvári, Sandell, Pesmalbek, A. Nilsson 1, Mahé 5/1, Koszorotov 3, Végh. Vezetőedző: Momir Ilics.
OTP Bank – PICK Szeged: Imsgard –Sostaric 2, Garciandía 6, Bánhidi 2, Mackovsek 4, Gaber, Bombac. Csere: Mikler (kapus), Frimmel 4, Martins 6/3, Bodó 2, Szita 1, Jelinic 1, Szilágyi. Vezetőedző: Kárpáti Krisztián.
Hétméteres: 4/4, ill. 4/3.
Kiállítás: 4, ill. 8 perc.

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App