EHF FFI KÉZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA MÉRKŐZÉS, ‘B’-CSOPORT

Jól kezdte a Pick Szeged az idei BL-szezon első mérkőzését, hiszen a tavalyi bajnok Barca ellen az első félidő végén egy gólos előnnyel mentek pihenőre a csapatok. A második félidő első tizenötperce kétség kívül a spanyoloké volt, tizenhatodik perc végén 22-28 volt, az állás. Kiemelhetjük Fabregast, aki meghatározó volt ezen időszakban a vendégeknél. A kapuba Mikler Roland váltotta Alilovicot, de a magyar válogatott kapus egy-egy ziccer védése is csak finomítani tudott a Barca előnyön, ami a mérkőzés végére hét gólos különbség lett, amivel ki is alakult a végeredmény 28-35. A mieink az első félidőben mutatott teljesítménye alapján bizakodóak lehetünk, hogy jövőhéten idegenben, a francia  Nantes otthonában megszerzi a Tisza-parti alakulat idei első BL-győzelmét.

Fotó/ Szokodi László

Pick Szeged – Barca ( ESP) 28 – 35 15 – 14

Szeged Pick Aréna, V: Bojan Lah, David Sok

PICK Szeged: Alilovic – Sostaric 4, Tönnesen 2, Bombac 3, Bánhidi 4, Mackovsek 2, Frimmel 3. Csere: Mikler (kapus), Radivojevics 1/1, Gaber, Bodó 5, Garciandía 1, Rosta 1, Martins 1, Szita 1.

Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Barça: Pérez de Vargas – A. Gómez 5/2, MEM 7, FABREGAS 6, T. Petrus 1, N’GUESSAN 3, Wanne. Csere: Nielsen (kapus), M. RICHARDSON 6, Janc 2, Makuc 1, Carlsbogard 1, Frade 2, Arino, Langaro, Parera 1. 

Vezetőedző: Carlos Ortega.
Hétméteres: 1/1, ill. 3/2.
Kiállítás: 2, ill. 10 perc.

Borítókép/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App