MERKANTOIL BANK LIGA 10., FORDULÓ

@szokodiacademy

MERKANTIL BANK LIGA NB II., 10., FORDULÓ Szeged-Cs.G. Akadémia – Békéscsaba 1912 Előre KEZDŐ 11! @TikTok @TikTok for Business @MLSZ #foryou #foryoupage #szokodiacademymedia #hungary🇭🇺 #mlsz #magyarfoci #magyarlabdarúgás #labdarúgás #szoki #hungary #szeged

♬ eredeti hang – SzokodiAcademyMedia

 

Szeged -Cs. G.A. – Békéscsaba 1912 Előre 2 – 0 (1 – 0 )

Szeged, Szent Gellért Fórum , 2067 néző, V.: Nagy Nórbert , Asszisztensek: Punyi Gy., Dobos D.

Gólszerző: 29′,  Borvető Áron, 65′, Novák Csanád

Szeged: Takács J. ( GK), Szilágyi Z., Pejovic D., Palincsár M., Haris A., Mohos B, Novák Cs., Horváth M., Borvető Á., Tóth B., Márkvárt D.(C),

Vezetőedző: Michael Boris

Békéscsaba: Uram J. (GK), Kovács G., Pintér N., Vólent R.(C), Hodonicki M., Hursán Gy., Mikló R., Fazekas L., Csató M., Kóródi N., Gyenti K.

Vezetőedző: Csató Sándor

A Szeged -Cs. G.A. (10.), a labdarúgó bajnokság NB II., 10., fordulójában a Békéscsaba (15.), csapatát fogadta a Szent Gellért Fórumban. Michael Boros a válogatott szünet ellőtt megemlítette, hogy győzni csak góllal, gólokkal lehet. A mai Békéscsaba elleni találkozóra húzott egy nagyot a vezetőedző és a kezdőbe  a szegedi alakulat eddig legtöbb gólját lövő Novák – Borvető párost tette be a kezdő tizenegybe.  Lendületesen indult az első félidő ütközések mind a két oldalon és ha már itt tartunk , a másik csapat kezdő tizenegyében az a Kóródi Nándor szerepelt, aki egykor a szegedieket erősítette.

A 29′, percben egy szegedi támadást követően Novák lő kapura , a lövést kiöklözve védi Uram János hálóőr, de a vendégek szerencsétlenségére a labda Borvető elé pattan, aki nem habozott a kapuba lőtt, 1-0. Ez volt Borvető Áron 4. , találata az idei bajnoki szezonban.

Fotó/ Szokodi László

Szegedi gólöröm!

Az első félidő egy gólos szegedi előnnyel zárult.

A második félidő első tíz percében már két sárgalapot is kiosztott a játékvezető, Uram Jánosnak ( Békéscsaba), és Haris Attila ( Szeged) játékosok , akik egy szegedi helyzet végén akaszkodtak össze.

A második szegedi gólra a 65′, percig kellett várni. Márkvárt beadására Novák Csanád érkezett , aki fejjel a kapuba fejelt, 2-0.

 

Borítókép/ Szokodi Academy Media

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App