UEFA EURÓPA- LABDARÚGÓ-KUPA-DÖNTŐ BUDAPEST, PUSKÁS ARÉNA

Fotó/ Szokodi László

  • A mai budapesti EL-döntő előtt, kétnapos Szurkolói Fesztivált rendeztek a Hősök Terén  a szervezők. A család összes tagja találhatott saját magának programot, hiszen a Hősök Terén az étel-italárúsok mellett , az UEFA gyerekekre is gondolt és több olyan pavilon is volt a téren ahol sok gyerek a futballal kapcsolatos tudását mérhette össze akár számítógépen, vagy élő-ben , labdával, vagy akár az EL-kupával is fotózkodhatott  bárki és azt a képet, haza is vihette emlékbe.  szóló pavilonok is megtalálhatók. A mai nap egyik legjobban várt eseménye a  Futballegendák összecsapása. Ahol volt magyar válogatott játékosok, ( Király Gábor, Lisztes Krisztian, Vinze Ottó, Pisont István…stb.),  mellett az UEFA Legendái ( Luis Garcia, Esteban Cambiasso …stb.), csaptak össze a egymás ellen.

Fotó/ Szokodi László

@szokodiacademy

UEFA Európa-Liga-döntő 2023 , Budapest ! Legendák Viadala #foryou #foryoupage #szokodiacademymedia #magyartiktok #csakegyutt #focihirek #sportnews #footballplayer #photographer #uefaeuropaleague @TikTok @…. @UEFA Hasonló tartalmakért kövess be! www.szokodiacademy.hu ??

♬ eredeti hang – SzokodiAcademyMedia

A mai budapesti Európa -Liga-döntőre, több, mint tízezer olasz AS Roma-szurkoló érkezik , közülük páran már a Hősök Terén hangoltak az esti döntőre.

@szokodiacademy

UEFA Európa-Liga-döntő 2023 , Budapest ! Több, mint tízezer Roma-szurkoló érkezik a mai EL-döntőre páran már a Hősök Terén éltették csapatukat. #foryou #foryoupage #szokodiacademymedia #magyartiktok #csakegyutt #focihirek #footballplayer #photographer #uefaeuropaleague #asroma #magyarország?? #uefa @TikTok @….

♬ eredeti hang – SzokodiAcademyMedia

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App