Gyűrű csere, izgalmas végjáték, Alba Fehérvár győzelem!

                Több mint félórás csúszással kezdődött a mérkőzés. Mivel a kosárgyűrű a bemelegítés során elferdült, így a szabályok értelmében, addig nem kezdődhet el a mérkőzés, míg vissza nem állítják a megfelelő állapotban, vagy újat nem szerelnek fel, ez utóbbi helyzet alakult ki. Az új gyűrű felszerelése után elkezdődhetett a hazai csapat bemelegítése, és az új gyűrű felavatása. A tíz perc bemelegítést követően a mérkőzés is elkezdődött, amit a nézőközönség tapsa vezetett fel. Az első kosarat a vendégcsapat szerezte, de erre Kapic triplákkal válaszolt, ő 25, ASBORY,22, CURRY 15 kosara meghatározó volt a mérkőzés kimenetele végett, hiszen így szorosan az Alba mellett tudott maradni a szegedi csapat.A harmadik negyedben volt, hogy a hazai csapat vezetett, de az Alba ekkor erősíteni tudott és kiegyenlített, majd az idegesebb szegedi csapat már nem tudott összpontosítani, hogy az Alba kosaraira válaszoljon. Nyolc kosaras előnnyel győzte le a hazai Naturtex csapatát, a vendég Alba Fehérvár. A Naturtex-SZTE-Szedeák pillanatnyilag a 13.helyen áll a bajnokságban.

SZAM/Cikk: Szokodi L.

 • Szeged, 800 néző. V: Papp P., Mészáros B., Minár
  Naturtex-SZTE-Szedeák: M. CURRY 15/9, Miliszavljevics 7/3, Vágvölgyi 6/6, KRAPIC 25/15, ASBURY 22
  Csere: Kerpel-Frónius G. 3/3, Kerpel-Frónius B. 2, Mayer
  Edző: Szrecsko Szekulovics
  ALBA: Ljubicsics 11/9, Guyton, MARKOVICS 19/3, CSUPKOVICS 16/12Csorvási 10
  Csere: Govens 6, MCDUFFIE 23/6, Molnár M. 3, Takács Milán, Lukács
  Edző: Pethő Ákos

Nyilatkozatok:

 • Szrecsko Szekulovics: Az Alba nem egy gyenge csapat, ami tükrözi is, hogy a tabellán jóval előttünk van, pillanatnyilag. Nagyon erős csapat, de megpróbáltunk végig tartani velük a lépést. Büszke vagyok a csapatomra, a pályára mindig úgy megyünk ki, hogy maximálisan a legjobbat hozzuk ki magunkból. Harcolunk jó úton vagyunk sok ilyen erős mérkőzést kell játszanunk. Számomra furcsa az utolsó momentum, amit nem tartok sportszerűnek az Alba részéről. Nagyon köszönöm a nézőknek, hogy ennyien kijönnek szurkolni nekünk.

 

 • Pethő Ákos: Nagyon készültünk a Szeged ellen, mert csalóka a szeged pillanatnyi állása a tabellán. Tudtuk, hogy felszálóágba kerültek. A héten erre gyakoroltunk, hogy ezt a full pozitív ágat megtörjük. Sok nehézséggünk volt a héten, de ezeket tudtuk orvosolni.Kiélezett majdnem egykosaras mérkőzésen sikerült megszereznünk a győzelmet.

Képgaléria:

SZAM/Fotó:Szokodi L.

Tilos!

A Szokodi Academy Media bármely megjelent anyagát, fotóját átvenni, vagy közölni az Academy Media engedélye nélkül!

Szokodi László

Academy Media 

tulajdonosa

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App