UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.  

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

 

– Ancelotti kerete a BL-döntőre!

Kapusok:  Courtois, Lunin, Kepa, Fran
Védők:  Carvajal, Militão, Alaba, Nacho, Lucas Vázquez, Fran García, Rüdiger, Mendy.
Középpályások:  Bellingham, Kroos, Modrić, Camavinga, Valverde, Tchouameni, Ceballos, Arda Güler, Mario Martín.
Támadók:  Vini Jr., Rodrygo, Joselu, Brahim.

 

  • A BL-döntő előestéjén a hivatalos sajtótájékoztatón Ancelotti a Real Madrid vezetőedzője mellett , két játékosa, Nacho, a csapat kapitánya, valamint Modric nyilatkozott a sajtó munkatársainak.

Klip/ Szokodi László

„Megvolt az időnk, hogy felkészüljünk a meccsre. A csapat Összpontosított és koncentrált, az öltözőben megvan a kellő magabiztosság ahhoz, hogy a legjobban legyünk.
„Nagyon örülök, hogy itt lehetek, nem ez az első alkalom, és remélhetőleg nem is utoljára. Jól éreztük magunkat az ilyen típusú meccsekre való felkészülés során. Utána a szokásos meccs előtti izgalom , de biztos vagyok benne, hogy a játékosaim mindent beleadnak majd, hiszen  Rodrygo nagyon fontos játékos lesz számunkra, és a jövőben is az lesz, efelől nincs kétségünk.
Kezdő kapus
” Lunin  influenzától szenved, és nem tudott utazni vagy edzeni. Holnap utazik, és a kispadon lesz, így  Courtois  kezd.”
Racionális vagy érzelmi megközelítés
„Számomra az ilyen típusú játékban az a legfontosabb, hogy világos ötletek legyenek a játékosok fejében arról, hogy mit csináljanak a pályán. Amikor tisztább leszek, kevésbé lesz ideges a csapat, akkor a játékra összpontosítok. A taktikai szempontból mindenki úgy kezeli őket, ahogy van. Negatív érzelmeink lesznek a félelem és az aggodalom játéka előtt, de a csapat fantasztikus minőséget mutatott Egy másik nagyon fontos összetevő a kollektív áldozatvállalás és hozzáállás.
Szenzációk
„Az egyik dolog az, hogy ilyen típusú meccseket játszunk, ami a szezon legfontosabb meccse. A másik dolog pedig az, hogy a Wembleyben játszunk, mert ez egy történelmi stadion. Örülünk, hogy itt játszhatunk, és reméljük, hogy csapatunk holnap lesz a legjobb.”
A csapat karaktere
„Nehéz válaszolni, mert attól függ. Van valami különleges ebben a klubban. Ez nem véletlen, van valami fontos, amire nem nagyon tudok rájönni. Ez lehet a története, a hagyománya, a ezeknek a játékosoknak a minősége és karaktere… Ez sokszor megtörtént, és ez nem véletlen.”
Különbségek a La Décimával
„10 évvel idősebb vagyok, de még mindig fiatalnak érzem magam. Először voltam döntőben a  Real Madriddal 10 éve volt, és azóta sokat tanultam. Fantasztikus munkát tudunk végezni ezzel a generációval. Vannak olyan játékosok, akik 10 éve itt voltak, és még mindig itt vannak. Hála azoknak a játékosoknak és ennek a klubnak, valami igazán fontosat sikerült elérnünk. Hihetetlen, ha belegondolunk.”

Fotó/ UEFA

 

Nacho: „A döntőbe lelkesedéssel, vággyal és az ellenfeleink iránti hatalmas tisztelettel telve lépünk be”

„Egy lépésre vagyunk attól, hogy döntőt nyerjünk, és hogy a hat Bajnokok Ligája címmel rendelkező játékosok kis csoportjába tartozzunk” – mondta a Real Madrid kapitánya.

Nacho Fernández  a Wembley sajtótermében beszélt a médiának, hogy elemezze a   Real Madrid –Borussia Dortmund Bajnokok Ligája-  döntőt  (szombat, 21:00 CEST): „A legnagyobb bizalommal vagyok ebben a csapatban, és lelkesedéssel indulunk a döntőbe. Nagyon tiszteljük ellenfeleinket, de nagyon magabiztosak vagyunk a mostani szezon miatt. „Néhány évvel ezelőtt szinte lehetetlen volt arra gondolni, hogy utolérjünk egy olyan legendát, mint  Paco Gento , de most már csak egy lépésre vagyunk a döntőtől, és megvan a lehetőség, hogy megnyerjük azt. Izgalmas ennek a kis csoportnak lenni. hat Bajnokok Ligája címet szerző játékosok közül   , de először a mérkőzésre szeretnénk koncentrálni, hogy jól érezzük magunkat és magabiztosan érezzük magunkat a meccsen.” A szezon kulcshétje „Ez volt a szezon legizgalmasabb hete, mivel egy döntőbe kerülünk, és idegesek vagyunk, amikor a legtöbben vagyunk. Magabiztosak vagyunk, de emberek vagyunk. Ez egy nehéz meccs, mert ez egy döntő, bár ez különleges a klub számára, ez izgalmas a szurkolók számára, de a játékosok számára kellemetlen, mert ez valami különleges.” Győztes kezdés „Szívesebben kezdjük a győzelemmel, mert a pályán szenvedünk, ha veszítünk, még akkor is, ha nem úgy tűnik. Ezek az eredményekkel kapcsolatos hipotézisek. Arra koncentrálunk, hogy jól játszunk és remélem, hogy az eredmény az egész meccsen kedvező lesz, ezt a meccset kell játszanunk, amely egy nagyon erős ellenféllel szemben lesz nagyon versenyképes.” Mit jelent Bajnokok Ligájában játszani? „Ez különleges, izgalmas és izgalmas. Ez a legjobb dolog, ami egy futballistával történhet, és még inkább, ha Ön a  Real Madrid  játékosa, mert ez mit jelent ennek a klubnak és egy  ifjúsági csapatnak . Várom a meccset, és remélem, hogy holnap minden rendben lesz.” Egy nagyon különleges verseny „Mindenki, aki szereti a futballt, tudja, hogy  ez különleges a Real Madrid  számára , mert a számok ezt mondják. Nem valami kitalált dolog. Amikor eljátsszák a himnuszt, nagyon közel érezzük magunkat, mert mindig nagyon jól esett nekünk. „Ez egy nagyon különleges verseny, mert a klubnak annyi címe van. De nagyon nagy felelősségünk is van ezzel az új döntővel, és ugyanolyan jól akarunk szerepelni, mint az elmúlt években.”

 

Modrić: „Elképzelhetetlen volt azt gondolni, hogy valaha is utolérhetjük Gentót”

„Nagyon boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk, nagy önbizalommal és nyugalommal nézünk szembe. A szezon legfontosabb meccse, remélem, jól teljesítünk, ahogy az egész szezonban tettük.”
Az esély a Gento kiegyenlítésére
„Elképzelhetetlen volt azt gondolni, hogy elérhetjük ezt a pillanatot, de itt vagyunk, nagyon boldogok vagyunk, és élvezzük ezt a pillanatot. Remélhetőleg csapatként tovább tudjuk lépni ezt a lépést, és megnyerjük a hatodik címet, mert „elképesztő lenne.”
Kedvencek
„Mindenki kedvencnek tekint minket, de mi nem így gondolkodunk. A meccs 50-50, egy nagy csapat ellen játszunk, amely nagyszerű szezont futott be a  Bajnokok Ligájában . Nagy a tisztelet, és ez miért vagyunk nagyon koncentráltak és izgatottak, jól edzettünk, és remélem, hogy ezt meg tudjuk mutatni a pályán.”
Hogyan fog alakulni a meccs
„Szívesebben megyünk előre, ha lehet, de ebben az évben és az előző években is sokszor megmutattuk, hogy ha nem mennek jól a dolgok, magabiztosak maradunk és a végéig küzdünk. Mindig megtaláljuk a módját ennek, és képesek vagyunk megfordítani a dolgokat. Továbbra is meg kell őriznünk ezt a mentalitást, elkötelezettséget és küzdelmet, de inkább előrébb akarunk lenni a játékban.”
Londonban játszani
„Mindig jó itt Londonban játszani, mert ez egy csodálatos és történelmi stadion. Kíváncsian várom a meccset.”

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03.06 között

jegyek

programok

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App