A nagy csata az Újszegedi Stadionban!

 

 

A magyar férfi kézilabda bajnokság 2015-16 -os szezon utolsó mérkőzését, az Újszegedi Sportcsarnokban rendezték meg. A szegedi mérkőzés előtt a veszprémiek vezettek két ponttal. A veszprémi mérkőzésen, szoros küzdelemben egy góllal a hazai  csapat, 30 – 29-re győzte le a szegedieket. A Pick Szegednek, akkor lett volna esélye, ha két góllal megnyeri a hazai mérkőzést.

  • A mérkőzés első percei nem, a hazai szegedieknek kedvezett, sőt Bombac, még büntetőt is rontott.
  • De a szegedi csapat plusz egy játékosai, a szurkolók folyamatos buzdítása, erőt adott a játékosoknak és lassan nyomába eredt a veszprémieknek,  és a félidő lefújása előtt kiegyenlítettek Balog Zsolték.
  • A félidő lefújása után a szünet nem nagyon kedvezett a hazai csapatnak, és a vendégek több góllal elhúztak, és a szegedi csapatnak megint csak zárkóznia kellett, amit el is kezdtek és a hajrára már csak két gól volt a vendégek előnye, vagyis négy mivel a szegedieknek kettővel kellett volna nyerniük, a PICK harcolt, küzdött a végsőkig, de csak a döntetlenre volt elég a Tisza-parti együttesnek és a végeredmény 26 – 26 lett, és a szegedi pályán lett bajnok a MVM Veszprém.

MOL – Pick Szeged  – MVM Veszprém 26 -26  ( 12 – 16 )

NB I 2015/16 szezon bajnoka, az MVM Veszprém, abban az évben a Magyar Kupát is a veszprémiek nyerték, a Tisza-Parti csapat ellen(büntetőkkel)!

De milyen jó mérkőzés volt!

KÖVESS BENNÜNKET!

CIKK/SZAMY:Szokodi L.

 

Fotó/SZAMY:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App