A dobogóért harcoló Budaörs otthonában szerzett pontot, a Szeged!+KÉPEK

 

Nem jól indult az idei év, a Szeged-Csanád G.A. számára, az eddig lejátszott mérkőzésekből még egy pontot sem sikerült szerezniük. A tavaszi forduló 24. fordulójában a Budaörs otthonába látogató Tisza-parti csapat pontokért lépett pályára a Budaörs otthonában. Az előző mérkőzéshez képest Dragan Vukmir vezetőedző, több poszton is változtatott a kezdő tizenegyen. Kimaradt Germán T. is aki, az őszi szezonban négy gólt is szerzett. A találkozó első félidejében szóváltás, és kisebb szabálytalanságokat eltekintve nem történt izgalom a pályán. A második félidőre, egy támadóbb szellemű két csapat érkezett vonult ki a pályára, aminek a hazaiak örülhettek először. Az 51. percben Pethő Bence lövését a szegedi kapus, Varga B., már nem tudta védeni. Pethő Bence az idei bajnokságban megszerezte kilencedik találatát és csapatának a vezetést. A szegediek nem estek össze ez lehet köszönhető Dragan Vukmirnak is aki a partvonalon állva, folyamatosan el látta  a csapatát, instrukciókkal és többször segített a játékvezetőnek is irányítani a mérkőzést. A Szeged egy szép támadást követően Gréczi (55. perc) szerzett találatával egyenlített. A mérkőzés hátralévő részében már csak kisebb helyzetek alakultak ki, de gól nem született egyik helyzetből sem. Így a végére megmaradt a döntetlen, ami a Budaörs számára jelen pillanatban a 4. helyre elegendő, de ez a hétfői Gyirmót FC – Debrecen összecsapás eredménye befolyásolhatja.

A Szeged-Csanád G.A. csapata, idei első pontját megszerezte, ami a folytatáshoz is nagy lendületet adhat a csapatnak. A következő bajnoki fordulóban, hazai pályán bizonyíthat  a Szeged, az ellenfél viszont nem más, mint a bajnokságot vezető DVSC csapata lesz.

CIKK/SZAMY

 

 

MERKANTIL BANK LIGA,  NB II, 24. forduló

Budaörsi SC–Szeged-Csanád GA 1–1 (0–0)
Tatabánya, Grosics Gyula stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Kovács Gergely (Bertalan Dávid, Mohos Milán)
Budaörs: Kovács P. – Marques-Airosa, Fényes (Zsidai, 14.), Vágó, Pintér D. (Molnár T., a szünetben) – Molnár Cs., Sajbán Miklós, Petneházi, Petró – Halmai Á. (Papp M., 69.), Pethő. Vezetőedző: Márkus Tibor.
Szeged-Csanád GA: Varga B. – Bitó, Pejovics, Moga, Mohl – Simon Á., Jovanovic – Kővári, Oláh G., Dobos (Gajdos, 62.) – Gréczi (Varga Sz., 62.). Vezetőedző: Dragan Vukmir.
Gólszerző: Pethő (51.), ill. Gréczi (55.).
Sárga lap: Kővári (79.)

 

 

VEZETŐEDZŐI ÉRTÉKELÉSEK:

Márkus Tibor értékelése:
Próbáltuk a saját játékunkat játszani, és ráerőltetni akaratunkat az ellenfélre. Az első félidőben ez sikerült is, megvoltak a helyzeteink, ezeket azonban nem tudtuk gólra váltani. A második játékrész elején sikerült betalálnunk, erre az ellenfél az egyetlen helyzetéből válaszolni tudott. A második félidő második felében csapkodó lett a játék, ami nem nekünk kedvezett. Pozitívum, hogy sok helyzetet tudtunk kialakítani egy felállt védelemmel szemben. Sajnos jelenleg olyan passzban vagyunk, hogy több lehetőséget kell kidolgoznunk ahhoz, hogy gólt tudjunk szerezni.

 

 

KLIP/SZAMY

 

Fotó/SZAMY

A BAJNOKSÁG ÁLLÁSA NB II., 24. FORDULÓ:

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App