MERKANTIL BANK LIGA 13., FORDULÓ:

„A mostani helyzetünkben bármilyen ellenféllel is találkozunk, nehéz dolgunk lesz, mert az utóbbi időszakban nem tudtunk egyenletes teljesítményt nyújtani. Ugyanakkor a Budaörs elleni mérkőzésre inkább egy lehetőségként kell tekintenünk. Ha képesek lennénk győzelemmel indítani »Csizivel«, az óriási lökést tudna adni. Erre törekszünk.”, Adorján Krisztián

 

A Budafoki MTE csapata , régi- új edzőjével, Csizmadia Gábor vezetésével fogadja, ma a Merkantil Bank Liga 13., fordulójában,  hazai pályán, a Budaörs csapatát. 

Csizmadia Csaba:

„Váratlanul érkezett a megkeresés és gyorsan kellett döntenem, de úgy éreztem, ha a Budafok hív, segítenem kell. Ez a klub a szívügyem. Hiszek a sorsban és lehet, hogy májusban nem tudtunk befejezni valamit, amit elkezdtünk. Újult erővel, feltöltődve szeretném minél jobb eredmény eléréséhez segíteni a BMTE-t. Lépésről lépésre haladunk és bízom abban, hogy a befektetett kemény munkának lesz eredménye és újra sikeresek leszünk”

A mai mérkőzésről is beszélt a szakvezető.

„Mint minden edzőnek, nekem is van egy elképzelésem arról, hogy milyen futballt szeretnék megvalósítani a csapatommal a klub filozófiájának keretein belül” – mondta az előttünk álló időszakkal kapcsolatban régi-új vezetőedőznk. „Ez tulajdonképpen a meglévő rendszer személyre szabását jelenti. Bár május óta sok új játékos érkezett, beszélhetünk egyfajta folytatásról is azzal a munkával kapcsolatban, amit három éve elkezdtünk. Csodát azonban ne várjon senki, mert nincs nálam a varázspálca. Én a munkában hiszek.”

Forrás/ Budafoki MTE

A tavaly még NB I.-ben szereplő budafoki csapatnak felemás a mérlege az idei bajnoki szezonban. Eddig a 12 mérkőzésből mindössze csak, 4 győzelmet szerzett a csapat, két döntetlen és 6 vereség. A vezetőség ezért is gondolhatta, hogy Boér Gábornak távoznia kell. Az hogy Csizmadia Csaba visszatérésével elkezdődik valami győzelmi széria, ami lehet erőt adhat a csapatnak, az ma a Budaörs ellen kiderül. A mérkőzésről beszámolóval érkezek itt, az Academy Media oldalán.

Borítókép/Szokodi László

2021 10.24

MERKANTIL BANK LIGA 13., FORDULÓ:

2021 10.24

13:00 III.KER.TVE – BFC SIÓFOK

13:00 NYÍREGYHÁZA – SZOLNOKI MÁV

13:00 WKW ETO FC GYŐR – PMFC

13:00 SOROKSÁR SC – SZENTLŐRINC

13:00 TISZAKÉCSKEI LC – DVTK

13:00 DOROGI FC – AQVITAL FC CSÁKVÁR

13:00 BUDAFOKI MTE – BUDAÖRS

17:00 BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE – KECSKEMÉTI TE HUFBAU

17:00 SZOMBATHELYI HALADÁS – FC AJKA

17:00 SZEGED-CSANÁD G.A. – VASAS SC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App