OTP BANK LIGA  14., FPORDULÓ:

 

Az OTP Bank Liga 10., fordulójának szombati nyitómérkőzésén a Kisvárda hazai pályán ütötte ki, 5-0-ra,  az MTK csapatát . A székesfehérvári derbin a MOL Fehérvár az első tíz perc után szerezte meg a vezetést. Varga a saját tizenhatosán belül kézzel ért a labdába, a játékvezető  büntetőt ítélt.  A büntetőt, Nikolic N., végezte el és a bal oldalra elvetődő ,Hársfalfi átcseszve a jobb oldalsó sarokba lőtte a labdát, 1-0.

37′ perc: -A mérkőzés következő részében nagy iramról nem számolhatok be, viszont a 37′ percben Muszliu értelmetlen módon piszkált oda Radics fejére, amiért a videóbíró segítségével, a játékvezető a büntetőpontra mutatott. A büntetőt Varga B. , értékesítette, 1-1

HOPP!

Az első félidő 1-1-es döntetlennel zárult! Csertői Aurél csapatának most, lehet esélye a második félidőben az emberhátrányban lévő fehérvári csapat ellen, megszerezni a győzelmet, ha egy gólt még be tud préselni a hazaiak kapujába.

Elkezdődött a második félidő és pár perc elteltével ismét változott a mérkőzés állása. Kenan Kodro ellen szabálytalankodott a vendégek játékosa, ezért a szabálytalanságért a játékvezető büntetőt ítélt.

Fotó/Szokodi László

GÓÓÓL!

49′ perc – A büntetőt, maga a sértett végezte el, K.Kodro és Hársfalvi hiába repült, Kodro az ellenkező irányba rúgta a labdát a kapuba, 2-1.

Fotó/Szokodi László.

A mérkőzés hajrájában ismét felpörögtek a csapatok és a hazaiak játékosa Kenan Kodro villant egyet és megszerezte csapata harmadik gólját és neki két gólt könyvelhettünk el, 3-1. A játékvezető három percet hosszabbított ez idő alatt sikerült egy Varga B. révén gólt szereznie a vendégeknek, de ez már csak a szépítésre volt, elég, végeredmény, 3-2.

A mérkőzés képét tekintve, elmondhatom, hogy egy izgalmas mérkőzést láthattunk, na nem az iramot tekintve, inkább a VAR ( videóbíró) beavatkozását tekintve. Jobb volt, a hazai fehérvári alakulat a mai mérkőzésen, de azt kell mondjam Csertői Aurél csapata is a képességeikhez képest mindent megtettek, igaz nem tudtak élni az emberelőnnyel.

Cikk/Szokodi László

 

MOL Fehérvár FC – Gyirmót FC Győr   3-2

MOL Aréna Sóstó,1206 néző V: Farkas Á. Asszisztensek: Király K., Szalai D.

Gólszerző: 10′, Nikolic N.( 11-esből),40′ ,84′ K. Kodro,  ill. 37′, 90+3’, Varga

Piros lap: 37′,Muszliu

MOL Fehérvár: Kovécs D.(K), Musliu, Petrjak, Makarenko, NEGO, Nikolic (C), Kodro, Stopira, Dárdai, Heister, Alef

Vezetőedző: Szabics Imre

Gyirmót: Hársfalfi(K), Szegi, Ikic, Karacs, Hajdú, Hasani, Vass, Nagy P., Radics, Simon, Varga

Vezetőedző: Csertői Aurél

NYILATKOZATOK:

Szabics Imre:

“Nagyon örülünk a győzelemnek, mert egy nehéz mérkőzésen vagyunk túl, a játékosok emberfelettit teljesítettek. Köszönöm az ő munkájukat, és természetesen a stábét is. Nagy fegyvertény, hogy emberhátrányban is ilyen minőségi helyzeteket tudtunk kialakítani. Jó volt a labdabirtoklásunk is, elégedett vagyok a mai teljesítménnyel. Rendben volt a pozíciós játékunk is, a játékosok jól találták meg azokat a helyeket, ahol fel tudják venni a labdát és emellett nagyon éretten is futballoztak.”, nyilatkozta a MOL Fehérvár, vezetőedzője.

 

Csertői Aurél:

“Látszott ma a tudáskülönbség a két csapat között, de így is volt lehetőségünk nyerni, főleg miután kiállítottak egy hazai játékost. De nem lehet úgy kezdeni egy második félidőt, hogy csinálunk rögtön még egy tizenegyest… Ezzel mentálisan felhoztuk az ellenfelet. Jól védekezett kilenc emberrel is a Vidi, és életveszélyes kontrákat is vezettek, mi pedig óriási hibákat követtünk el a védekezésben. Volt ugyan szemernyi esélyünk, de nem tudtunk ezzel élni, mert rossz döntéseket hoztunk.”, -így értékelte a mérkőzést a Gyirmót FC Győr vezetőedzője

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App