OTP BANK LIGA 29.FORDULÓ

 

„A jövő hét második felében terhelhetem először a megoperált térdemet, akkor veszi kezdetét a rehabilitáció”.- Zsóri Dániel 

 

  • A Budafok csapatában kölcsönben játszó, ( MOL Fehérvár csapatból érkezett),  Puskás-díjas Zsóri Dánielt az U21-es válogatott edzésen szenvedett sérülése miatt, nem léphetett pályára, a U21-es hazai rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon. A támadó így biztos, hogy a hétvégi bajnoki fordulóban sem tudja segíteni a Budafok csapatát,  a DVSC  ellen, erről játékos is nyilatkozatában beszámolt. A Budafok és a DVSC a bajnoki tabella két kieső helyén foglal helyet, nagyon fontos lenne a Budafok  számára a három pont, hogy fentebb tudjon lépni a tabellán és elkerülje a kiesést. Két évvel ezelőtt, az akkor még 18 éves Zsóri Dániel ( DVSC játékosa),  a FIFA éves díjátadó gáláján az elmúlt év legszebb góljának járó Puskás-díjat vehette át.(A zsűri a Ferencváros elleni- ollózását találta  a legszebbnek.)

Jobbulást kívánok Dani!

 

Cikk/SZAMY

Fotó/Szokodi L. ( A képen balról Sipos Jenő (MLSZ szóvivője, középen Zsóri Dániel, jobb oldalt, Szöllősi György MSÚSZ elnöke, Puskás-ügyek nagykövete. A díjátadó reggelén, indulás előtt,  tartott  sajtótájékoztató.)

Fotó/Szokodi L. ( A képen a Puskás-díj látható)

 

 

Április első napjaiban megoperálták az U21-es válogatott edzésén keresztszalag-szakadást szenvedett Zsóri Dánielt. Támadónk hazatért a kórházból és immár otthonából számolt be állapotáról, valamint a rehabilitáció folyamatáról.

„Az orvosok szerint jól sikerült a műtét, most már több mint egy hete Debrecenben gyógyulok” – mondta honlapunknak a fiatal játékos. „Az elején voltak fájdalmaim, de azóta napról napra egyre jobban vagyok és a közérzetem is javult. A jövő hét második felében terhelhetem először a megoperált térdemet, akkor veszi kezdetét a rehabilitáció. Addig egy úgynevezett hajlítógéppel mozgatom a lábam.”

Zsóri Dániel nehezen dolgozta fel, hogy pályafutásának fontos időszaka, a korosztályos Európa-bajnokság, valamint a szezon közvetlen hajrája előtt sérült meg.

„Sosem jön jókor egy ilyen sérülés, ám ez most a lehető legrosszabbkor történt. Borzasztóan csalódott és elkeseredett voltam, mert szerettem volna ott lenni az Eb-n és ami talán még fontosabb, segíteni akartam a BMTE-t azokon az élet-halál mérkőzéseken, amelyek az utolsó bajnoki fordulókban várnak a csapatra. A műtétig sokszor emésztettem magam ezekkel a gondolatokkal, most viszont már kizárólag arra fordítom az energiáimat, hogy a lehető legjobban elvégezzem a rehabilitációs munkát és minél erősebben térjek vissza a pályára.”

A MOL Fehérvártól kölcsönvett támadónk a Ferencváros és az MTK elleni találkozónkat is látta a televízióban, a folytatásra nézve pedig kiemelte: higgadtnak kell maradnunk, mert a sorsunk a saját kezünkben van.

„Szombaton, a 70. perctől deja vu érzésem volt: a Honvéd ellen 3-2-re megnyert meccs jutott eszembe. Úgy tűnt számomra, ismét győzhetünk a Hungária körúton. Talán ha nyugodtabbak és pontosabbak vagyunk a támadások befejezésénél, akkor meglett volna a három pont. Most két olyan mérkőzés jön, a DVTK és a ZTE ellen, amely komoly jelentőséggel bírhat a végelszámolásnál, vagyis kellő koncentráltsággal és motiváltan kell futballoznunk. Rajtunk múlik, hogy élünk-e a lehetőséggel. Pontosabban a srácokon… Én sajnos most nem tehetek mást, mint tiszta szívből szurkolok nekik, hogy kiharcolják a bennmaradást. Hiszem, hogy sikerrel járnak, az pedig nagyon jót tesz majd az én lelkemnek is” – tette hozzá Zsóri Dániel. A beszámoló a klub hivatalos honlapján olvasható.

Forrás: www.budafokimte.hu

OTP BANK LIGA 28.FORDULÓ

OTP BANK LIGA 29.FORDULÓ

2021 04.16 PÉNTEK:

18:00 BUDAFOKI MTE – DVTK

2021 04.17 SZOMBAT:

14:45 ÚJPEST FC – MEZŐKÖVESD ZSÓRY FC

17:00 KISVÁRDA MASTER GOOD – FERENCVÁROSI TC

19:30  PAKSI FC – ZTE FC

2021 04.18 VASÁRNAP:

15:15  PUSKÁS AKADÉMIA FC – MTK BUDAPEST

17:30 BUDAPEST HONVÉD – MOL FEHÉRVÁR FC

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App