– Hazai pályán kapott ki a Ferencváros.

 

 

A labdarúgó NB I. fordulójának tavaszi idénykezdése előtt játszotta  le, a 2. fordulóban elhalasztott mérkőzését a Ferencváros, DVTK. A zártkapus mérkőzésen az őszi szezont utolsó helyen végző DVTK együttese, nagy meglepetésre legyőzte a bajnok Ferencváros csapatát. A 88. percben lőtt Suljic találatára a hazai csapat nem tudott válaszolni és a diósgyőri csapat fontos három ponttal távozott a Grouppama Arénából. A bajnoki tabellán nem történt változás, de a három pont a DVSC számára nagyon jókor jött, a hétvégén kezdődő tavaszi forduló előtt.

CIKK/SZAMY

 

Ferencvárosi TC – Diósgyőri VTK 0-1 (0-0)

Budapest, Groupama Aréna, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Pintér Csaba (Szert Balázs, Huszár Balázs; Karakó Ferenc, Erdős József).
FTC: Dibusz –  Botka, Blažić, Dvali, Heister – Kharatin, Laïdouni – Zubkov, Nguen, Somália – Uzuni. Vezetőedző: Serhiy Rebrov.
DVTK: Antal –  Grgić, Milović, Hegedűs J., Soldo – Márkvárt, Živulić, Max – Dražić, Grozav, Ivanovski. Vezetőedző: Zoran Zekić.

Csere: Botka helyett Lovrencsics G. és Zubkov helyett Isael a 69., Grozav helyett Rui Pedro a 76., Nguen helyett Gera D. és Nguen helyett Sigér D. a 76., Dražić helyett Hasani és Ivanovski helyett Suljić a 83., Kharatin helyett Škvarka a 86., Suljić helyett Karan a 88. percben.
Sárga lap: Márkvárt a 39., Dvali az 55., Živulić és Uzuni a 90+3. percben.
Gólszerző: Suljić (0-1) a 84. percben.

 

Fotó/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App