FIFA LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG 2022 KATAR

OLYMP, Premier Outlet Budapest

OTP BANK LIGA 15, FORDULÓ

A hazai labdarúgó-bajnokságban hétközi fordulót rendeznek. A  15., bajnoki fordulóban ma, a  Kecskemét (3.),  hazai pályán  fogadja a Puskás Akadémia ( 4.), csapatát. Az előző bajnoki fordulóban, mind a két csapat kikapott, így bizonyára a három pont megszerzése a tét, mind a két csapat számára. Az idei bajnoki szezonban már találkozott egymás ellen a két együttes , akkor Felcsúton 1-1-es döntetlennel végződött a találkozó és ennek leginkább a kecskemétiek örülhettek.

Fotó/ Szokodi László

Szabó István: – Nagyon kevés idő volt most felkészülni az aktuális ellenfélből, így elsősorban a fél éves, illetve akár a másfél éves közös munkánkra tudunk hagyatkozni ezúttal. Azt gondolom, hogy azzal mindenki tisztában kell legyen, hogy a mérkőzés esélyese a Puskás Akadémia. A legutóbbi meccsen ugyan csak a hajrában tudott egy öngóllal egyenlíteni ellenfelünk, de játékban azért az érezhető volt, hogy előttünk tartanak. Ez nem azt jelenti, hogy feladnánk a mérkőzést, vagy feltartott kézzel mennénk ki a pályára, de a realitások talaján kell állnunk minden esetben. Hazai pályán természetesen három pontot szeretnénk szerezni, megőrizve helyünket a dobogón, de az elsődleges cél még mindig az, amit nagyon régóta hangsúlyozok, hogy a pontjaink számát folyamatosan növeljük, hiszen ez kell ahhoz, hogy a képzeletbeli vonaltól minél távolabb kerüljünk. Most szerencsére igen messze vagyunk, de látható, hogy alattunk mennyire sűrűvé kezd válni a mezőny. Ezzel azonban többet nem is szeretnék foglalkozni, az a legfontosabb, hogy egészségesek a játékosok, így optimistán várjuk a meccset. Bízunk benne, hogy az utolsó őszi meccsen is minél többen szurkolnak majd nekünk, magunk részéről mindent meg fogunk tenni, hogy elégedetten távozzanak a kilátogatók., nyilatkozta , a Kecskeméti TE vezetőedzője.

Belényesi Csaba a Puskás Akadémia elleni mérkőzés előtti esélyekről, beszélt.

– Puskás Akadémia nevelés vagy részben, így számodra különösen érdekes lehet ez a találkozó. A tabella is azt mutatja, hogy igazi rangadó jön, te milyen ellenfélre számítasz?

– A kötődésem megvan természetesen a Puskás Akadémiához, hat esztendőt mégiscsak ott töltöttem fiatalon, az alapképzést főleg ott kaptam meg, emellett rengeteg élménnyel is gazdagodtam. NB I-es szinten egy nagyon erős klub lett azóta a Puskás Akadémia, évek óta stabilak, rendszeresen indulnak a nemzetközi porondon is. Kiemelkednek a mezőnyből.

– Legutóbb 1-1-es döntetlennel zártak a csapatok, most milyen találkozót vársz?

– Kiélezett mérkőzésre számítok megint. Főleg a stabilitás a fő szempont számomra, azt várom, hogy a védekezésünk végig nagyon szervezett legyen a meccs folyamán, amihez reményeim szerint párosul egy jó támadójáték is.

– Mi a nagyobb motiváció, a hazai veretlenségi sorozat folytatása, vagy a téli dobogós helyezés?

– Mindkettő jól hangzik, szó se róla. A hazai veretlenséget mindenképpen szeretnénk megtartani, ez nagyon fontos számunkra, de dönteni nem tudok a kettő között. A legjobb az lenne, ha mindkettő megvalósulna, hiszen ha már egy ilyen kitűnő őszt futottunk, jó lenne a dobogón telelni.

– Mivel lennél elégedett a hét, illetve az őszi szezon végeztével?

– Szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni a hajrából, meglátjuk, hogy ez mire lesz elég. Természetesen két győzelem több mint szenzációs lenne, de ha veretlenek maradnánk már a szünetig, akkor is nagyon elégedett lennék., nyilatkozta a Kecskeméti TE játékosa

Forrás/ KTE/kecskemetite.hu

Szokodi László: -” Úgy gondolom, a  mai találkozón egy kiélezett,  küzdelmes találkozóra van kilátás, ahol mind a két csapat számára az elsődleges cél, a győzelem megszerzése, bármi áron.”

Borítókép/ Szokodi László

OLYMP, Premier Outlet Budapest
AKCIÓ!

 

OTP BANK LIGA 15, FORDULÓ

KISVÁRDA MASTER GOOD – ZTE FC

KECSKEMÉTI TE – PUSKÁS AKADÉMIA

DVSC – PAKSI FC

ÚJPEST FC – MOL FEHÉRVÁR FC

BUDAPEST HONVÉD – VASAS FC

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App