NEMZETEK LIGÁJA CSOPORTKÖR

 

A magyar válogatott az idei Nemzetek Ligája szereplése azt gondolom felülmúlta minden várakozásunkat. Hiszen két nem akármilyen győzelemmel és egy döntetlennel, jelenleg vezeti a csoportját. Marco Rossinak a szeptemberben egy idegenbeli a németek elleni visszavágó után, rögtön három napra rá az olasz válogatott érkezik a Puskás Arénába, ahol revansot vehetünk az idegenbeli vereségért.

 

Fotó/ Szokodi László

A szeptember 26-i Magyarország-Olaszország Nemzetek Ligája-mérkőzésre péntek délelőtt indult a jegyárusítás, és kora estére az összes belépő gazdára talált, vagyis válogatottunk telt ház előtt játszik az Eb-címvédővel. A szokásoknak megfelelően az árusítás első napján csak a Szurkolói Klub tagjai vásárolhattak jegyeket a találkozóra.

A jegyárusítás iránti kiemelkedő érdeklődés már hetekkel ezelőtt érzékelhető volt, és a mai nap tapasztalatai is alátámasztották a válogatott utolsó hazai NL-mérkőzésével kapcsolatos óriási várakozást: kevesebb mint tíz óra alatt 200 ezres jegyigénylési számról tájékoztatta az MLSZ-t a jegyárusításra szerződött partnere, az Interticket.
A szövetség ezúton is köszöni a szurkolóknak, hogy megtöltik a Puskás Arénát. Egyben köszönjük a türelmet, amelyet a mai jegyvásárlás során tanúsítottak, hiszen egy-egy igénylőnek sok esetben órákat kellett várnia, mire sorra került, és megvásárolhatta a jegyét.
A vásárlói visszajelzések és a technikai adatok alapján a szolgáltató dolgozik a rendszer továbbfejlesztésén.
Forrás/ MLSZ

A MAGYAR VÁLOGATOTT SORONKÖVETKEZŐ NL-MÉRKŐZÉSEI

09.23  20:45 NÉMETORSZÁG – MAGYARORSZÁG

09.26 20:45 MAGYARORSZÁG – OLASZORSZÁG

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App