OTP BANK LIGA 11., FORDULÓ:

-Közepes iramban kezdődött a találkozó, majd a 16. percben, azt mondhatom elkezdődött a meccs.

GÓÓÓL!

16′ perc – Honvéd támadás Zsótér megindul a Puskás kapuja felé, majd passzol , Lukicnak balra ő a tizenhatoson belülre érkező Nononak passzol, aki jobb lábbal bele tud pöccinteni a labdába és a kiérkező Markek felett, szó szerint begurul a kapuba a labda, 0-1.

A gól után, feszültebb lett a hangulat.

21′ perc – A Honvád kapuja jobb oldalán a hazai csapat játékosa Baluta buktatja,  Machacht.

ITT SZABADULTAK EL AZ INDULATOK, AMIT A JÁTÉKVEZETŐ NEM TUDOTT KEZELNI!

Bogár Gergő játékvezető, sem volt, a helyzet magaslatán, hiszen Nagy Dominik ( Budapest Honvéd),  piros lapot kapott, míg Baluta , ( Puskás Akadémia), sárga lappal megúszta az esetet. A VAR (videóbíró) is ellenőrizte és ugyanakkor Nagy Zsolt, a Puskás Akadémia játékosa ( Nagy D., nyakfogásáért semmit nem kapott)!

Ezek után, ki lehet jelenteni vajon, szükség van a VAR ( videóbíró), rendszerre?

(Valljuk be ha ezért Nagy Dominik piros lapot kapott, akkor Nagy Zsolt, és Baluta is piros lapot kaphatott volna!)

45+2′  perc – A játékvezető két percet hosszabbított és egy hazai támadás során Plsek az ötös vonala előtt fordulásból, ballal a kapu jobb oldalába lővi a labdát, 1-1.

A félidő egy-egyes döntetlennel zárult .

68′ perc – VAR ( videóbíró)! A Honvéd játékosa Nagy Gergő a saját tizenhatosán belül kézzel ért a labdába, a játékvezető a VAR segítségével büntetőt ítélt.

GÓÓÓL!

71′ -Plsek értékesítette a büntetőt, 2-1.

87′ perc  – Kozák úgy kapja meg a labdát Szolnokitól, hogy őt, „elvileg”, Batik és Lovric  őriz, de Kozák kipattan a két hátvéd mögül az akkora elé pattanó labdával és tőr előre a vele szemben álló Szappanos felé. Majd, három méterre Szappanos előtt balra tekeri a labdát és a becsúszó Mezghrani bal lábbal belerúg a labdába, mivel mellette érkezik egy ellenfél játékos, de ez a  gurítása, öngól lesz, mivel a labda becsorog a honvéd,  kapujába, 3-1.

89′ perc – Honvéd szabadrúgás  Nono beíveli a labdát, Hidi P., tovább csúsztatja, majd Batik a sorfalból kilépve beletud igaz érni a labdába, ami a kapuban köt ki, de les miatt a gól, érvénytelen.

90+41 perc – Bogár T. ennyit hosszabbít, majd lefújja a találkozót, lehet ez volt, a legjobb döntése ezen a találkozón.

 

 

 

 

Puskás Akadémia FC–Budapest Honvéd FC 3–1 (1–1)
Felcsút, Pancho Aréna,1500 néző v.: Bogár G.
Gólszerzők: Plsek (45+2., 71., a másodikat tizenegyesből), Mezgrani (87., öngól), illetve Nono (16.)
Sárga lap: Baluta (21.), Kozák (24.), Nagy Zs. (47.), Van Nieff (54.), illetve Mezghrani (35.), Nagy G. (70.), Lovric (77.)
Piros lap: Nagy D. (21.)

Puskás Akadémia: Markek – Szolnoki, Stronati, Spandler, Nagy Zs. – Van Nieff, Plsek – Csirmaz (Gera D., 56.), Baluta (Corbu, 78.), Komáromi (Favorov, 85.) – Kozák

Vezetőedző: Hornyák Zsolt
Honvéd: Szappanos – Mezgrani, Klemenz (Lovric, 60.), Batik, Tamás K. – Nono, Baráth B. (Eppel, 77.), Machach (Nagy G., a szünetben), Zsótér (Hidi, 77.) – Lukic (Balogh N., 69.), Nagy D.

Vezetőedző: Horváth Ferenc

Fotó/ Szokodi László

„Nehéz, egy ilyen mérkőzés után bármit is mondani. Nagyon sok minden történt ezen a mérkőzésen. Én azt gondolom, hogy ez nem igazán a pályán dőlt el, ez  egy kis kocsiban dőlt el. Nehéz úgy beszélni a meccsről, ahogy szeretnék, hogy nem a bírókról beszélni , de gondolni sem merek rá, mert félek, hogy az MLSZ-nek gondolatrendőrsége is van”., -nyilatkozta a Budapest Honvéd vezetőedzője.

 

Borítókép/Szokodi László

2021 11.01

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App