– Két gólt kaptunk, az Újpest csapatától, az edzőmérkőzésen, de mind a két csapat elázott a végére.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia – Újpest FC 0 – 2

 

Gólszerzők:: Rácz 38’, Gigic 60’. Felkészülési mérkőzés,

Szeged, Szent Gellért Fórum, 1800 néző

A hazai szegedi csapat az NB II. bajnokság nyitánya előtti utolsó felkészülési mérkőzését játszotta, a fővárosi Újpest FC csapata ellen. Mind a két csapatban nagy játékos mozgás volt, az elmúlt hetek során. Az Újpest csapatához egyebek közt érkező koszovói,  Lirim Kastrati ,aki a második félidőben kapott játéklehetőséget. A szegedi csapatnál, edzőváltás is történt, a csapatot Dr. Dobos Barna vette át, aki a játékos kereten is változtatott. A csapathoz, a nigériai származású Haruna Garba, a Debrecen csapatából, érkezett. A mérkőzés, mind a két vezetőedző számára az új  játékosok posztjainak elfoglalása   a csapatban, valamint  a posztokon való mozgatás volt a fő szempont. A nagy játékos mozgás a szegedi csapaton még eléggé érződik hiszen a tavalyi csapat fele távozott és az új játékosokkal való összhang még hiányzott. Vannak jó jelek is, amit a hazai csapat vezetőedzője is kiemelt, az első félidőben sok helyzetet tudtak kialakítani. A hazai csapat a bajnokságot 08.02- án kezdi meg, a Békéscsaba csapata ellen és addig még lehet javítani a hibákon. Az Újpest csapata, az NB I-ben 08.15-én kezdi meg a szereplést idegenben, a Paks otthonában. Cikk itt: Újpest FC – Szeged 

Cikk/SZAMY

 

 

Szeged-Csanád GA : Takács – Oláh, Deák, Tóth, Bitó, Simon, Jovanovic, Varga Sz., Dobos, Grumic, Haruna. Cserék: Varga B.(kapus), Gajdos, Germán, Moga, Kárász, Gréczi, Hudák, Dobronoky, Mohl, vezetőedző: Dr. Dobos Barna.

Dr. Dobos Barna értékelése a mérkőzés után:

„Ismét hasznos mérkőzést játszottunk, úgy érzem, hogy különösen az első félidőben jól játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Ami most hiányzott az pont a legfontosabb, az, ami eddig még egyszer sem fordult elő a felkészülési meccseinken, hogy nem rúgtunk gólt. Az mindenképp fontos, hogy minden meccsen gólt, gólokat tudjunk elérni, ezen javítani kell. Ennek nem örülök, de magának a játéknak mindenképpen. Védekezésben az az egy-egy hiba azonnal megbosszulta magát, ez a különbség az első és a másodosztály között. Bízom benne, hogy hétről hétre jobbak lehetünk. Kell a támogatás, kell az összefogás, anélkül nem fog menni és számítunk a szurkolókra is. A játékosoktól még többet várok a holtpontoknál, ebben is segíthet majd a szurkolótáborunk.”

Képgaléria:

Fotó/SZAMY:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App