FIFA WORLD CUP QATAR 2022 

Fotó/ Szokodi László

Az RB Leipzig francia játékosa a „Bild” értesülései szerint hetekkel ezelőtt titokban elvégezte az orvosi ellenőrzést a Chelsea-nél, a „The Athletic” most egy lépéssel tovább megy: ennek értelmében az RB Leipzig támadójátékosa már aláírta az előszerződést a Blues-szal. 2023 nyarától. Ebben a Premier League-klub kötelezettséget vállalt arra, hogy lehívja Nkunku 60 millió eurós felmentési záradékát.

Miután Christopher Nkunku a „Bild” értesülései szerint hetekkel ezelőtt titokban elvégezte az orvosi ellenőrzést a Chelsea-nél, a „The Athletic” most egy lépéssel tovább megy: ennek értelmében az RB Leipzig támadójátékosa már aláírta az előszerződést a Blues-szal. 2023 nyarától. Ebben a Premier League-klub kötelezettséget vállalt arra, hogy lehívja Nkunku 60 millió eurós felmentési záradékát.

A „The Athletic” jelentése szerint már van egy előzetes szerződés. Ez azonban jogilag nem lehetséges, inkább szándéknyilatkozat. De a csak 2023 nyarától érvényes szerződések már most megköthetők – ha mindkét klub beleegyezik.

A BILD információi szerint Nkunku az új tulajdonos, Todd Boehly (49) abszolút kívánsága. Az Ami szeretné megfiatalítani a klubot, a nyáron személyesen hozta játékba a játékost. És most kiragadja a versenyből.

Forrás: BILD

A 24-éves RB Leipzig csatára az idei szezonban 6 gólt tudhat már a RB Leipzig színeiben.

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App