UEFA EB-CSOPORTKÖR „D”-CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. HOLLANDIA
2
1
1
0
2
2
0
4
2. FRANCIAORSZÁG
2
1
1
0
1
0
1
4
3. AUSZTRIA
2
1
0
1
3
2
1
3
4. LENGYELORSZÁG
2
0
0
2
2
5
-3
0

UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

 

 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.    

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

Premier Outlet Budapest
Üzlet 34-35
Budaörsi út 4.
2051 Biatorbágy

+36 23 506 908

Fotó/ Szokodi László ( Hollandia – Franciaország 0-0 , Eb-csoportkör 2., forduló)

A francia sztárfutballista, Kylian Mbappé, aki a Real Madrid csapatában folytatja, jelentős összeget, közel 40 milliárd forintot követel a Paris Saint-Germain-től.

Kylian Mbappé, a francia válogatott támadója, aki az Európa-bajnokságon orrtörést szenvedett, hamarosan a PSG-től a Real Madridhoz igazol. Szerződése június 30-án jár le a párizsi klubbal, és hivatalosan július 16-án csatlakozik új csapatához. Mbappé és a PSG között azonban még nem csitulnak a hullámok. A francia ‘L’Equipe’ értesülései szerint a támadó 100 millió euró (körülbelül 39,5 milliárd forint) kártérítést követel korábbi csapatától.

Fotó/ Szokodi László ( K. Mbappé a PSG játékosa.)

 

Mbappé jövője körüli viták már hónapok óta húzódtak. A PSG időlegesen ki is zárta őt az első csapatból, nem vitték magukkal az ázsiai előszezoni túrára, és miután a játékos bejelentette távozási szándékát, Luis Enrique vezetőedző kivette a kezdőcsapatból.

A ‘L’Equipe’ szerint Mbappé április óta nem kapta meg fizetését és a hozzá tartozó bónuszokat a PSG-től, amely a francia ligának is jelezte, hogy nem tervezi kifizetni a távozó játékos bérét. A PSG 71,1 milliárdot szeretett volna kapni Mbappéért, amit részben a játékos fizetésének megvonásával tervezett megspórolni.

Mbappé állítása szerint nem akar anyagilag ártani a PSG-nek, ahol hét év alatt 306 hivatalos mérkőzésen 255 gólt szerzett és 108 gólpasszt adott. A beszámolók szerint beleegyezett volna, hogy lemond az 55 millió eurós (körülbelül 21,6 milliárd forint) fizetéséről, ha a PSG ingyen elengedi a szerződése lejártakor.

Ez azonban csak szóbeli egyezség volt, és most Mbappé ragaszkodik ahhoz, hogy megkapja a 40 milliárd forintot, különben jogi lépéseket fontolgat.

Fotó/ Szokodi László ( K.Mbappé , PSG játékosa.)

 

A tárgyalások a felek között folyamatban vannak, és várhatóan még hetekig eltart, míg döntés születik. Közben Mbappé a németországi Európa-bajnokságon játszik a francia válogatottal. Az osztrákok elleni sérülése miatt a Hollandia elleni mérkőzést csak a cserepadon nézte végig., olvasható MSN. com oldalon.

Fotó/ Szokodi László ( Kylian Mbappé a cserepedon kapott helyet a Hollandia elleni találkozón .)

 

Az bizonyos , hogy Kylian Mbappé mostanában, nem a játékával brillírozott  a  francia válogatott csapatkapitánya , aki megszegve az UEFA irányelveit a jelen politikai helyzet kialakulására , szavazásra buzdította csapattársait, és a fiatal francia szavazókat.

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

Sziget Fesztivál, Budapest!

A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye.

08.07 – 12 között

Jegyek

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03 –  06 között

jegyek

programok

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

SZÍN

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagy helyszínek programja.

♦A Coca-Cola SZIN-en fellép majd a house egyik legaktuálisabb előadója, nemzetközi fesztiválok egyre inkább kihagyhatatlan előadója, Matroda. Szintén érkezik a legnagyobb techno bulik állandó szereplője, az egyedülálló román művésznő, Nusha és Sikdope, az európai trap és bass szcéna jelenleg egyik legfelkapottabb tagja.

♦A nagy helyszíneken pedig már felsorakoztak az idei fellépők, nézzük elsőként a Nagyszínpadot, ahol fellép majd Zara Larsson, Armin van Buuren valamint Kamrad és itt zárja a nyarat Azahriah. Fellép továbbá Dzsúdló, a Halott Pénz, Majka és a Bagossy Brothers. Jön majd Rúzsa Magdi, a ValMar, a WellhelloByeAlex és a Slepp, továbbá a Hűvös, a Pandóra Projekt, az Ivan & the Parazol és Deniz.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App