-Szedeák győzelem, nézők előtt.

Nagy volt, a tét a szegedi Szedeák csapat számára a tegnapi második elődöntő mérkőzést megelőzően, mivel a Falco elleni  elődöntő első mérkőzését idegenben elveszítette,  a Tisza-parti alakulat. A tegnapi szegedi mérkőzésre  a Szedeák  plusz egy játékosa,a „szurkolók” is visszatérhettek a Újszegedi Sportcsarnokba, és a nézőtérről kísérhették figyelemmel a két csapat összecsapását. Jót tett, hogy szurkolók előtt játszhatott a Szedeák egy fordulatos jó mérkőzésen négy ponttal tudta hazai pályán legyőzni a Falco csapatát, és  az állás, 1-1. A három nyert mérkőzésig tartó összecsapás következő mérkőzését pénteken idegenben játssza a Szedeák.

 

Naturtex-SZTE-Szedeák–Falco 96–92 (25–27, 22–19, 22–19, 27–27)
Tippmix férfi kosárlabda NB I./A csoport, elődöntő, 2. mérkőzés. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 800 néző. Vezette: Benczur, Papp, Goda.
Naturtex-SZTE-Szedeák: GOVENS 31/9, BROWN 23/6, Dzseletovics 17/6, Bognár 7, DICKEY 13. Cserék: Kerpel-Fronius G., Kerpel-Fronius B., Keller I. 5/3. Csere: Vezetőedző: Szrecsko Szekulovics.
Falco: Anderson 10/6, VÁRADI 13/3, BENKE 15, Bruinsma 16, KELLER Á. 14/6. Cserék: Perl 15/3, Barac 9, Doktor. Vezetőedző: Gasper Okorn.
Kipontozódott: Kerpel-Fronius B. (37.), ill. Keller Á. (38.), Váradi (39.), Anderson (40.).

Szrecsko Szekulovics: – Büszke vagyok a csapatomra. Némi hiányérzetem a védekezésünk miatt van, ugyanis kilencvenkét kapott ponttal ritkán lehet nyerni. Pénteken Szombathelyen ismét kemény küzdelemre fogjuk kényszeríteni ellenfelünket.
Gasper Okorn: – Sportszerűen el kell ismernünk, hogy a Szeged jobb volt nálunk. Viszont a párharc nem dőlt el, pénteken hazai környezetben igyekszünk visszavenni a vezetést.

Fotó/Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App