•  Magyarországon a mai napon 14 fő hunyt el, akik már más krónikus betegségben is szenvedtek, így 239 főre nőtt hazánkban, a koronavírus-fertőzésben elhunytak száma. A gyógyultak száma is jóval több ez nagyon jó hír egy nap alatt majdnem 100 fő gyógyult fel a járvány okozta betegségből, 390 fő, a gyógyultak száma. A megyei statisztikát illetően Csongrád megyében 57 fő van regisztrálva.
  • A Mecedes-Benz kecskeméti gyárban április 28-tól fokozatosan újra indul  termelés, először egy műszakban folyik majd a munka. A gyártás újraindításánál szigorú, minden munkatársra érvényes higiéniai és egészségvédelmi intézkedéseket vezetnek be, a munkatársak védelme és a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében –

MTI

  • A járvány továbbterjedésének lassítása érdekében a Magyar Honvédség alakulatai április 22-én újabb idősotthonok fertőtlenítését kezdték meg.

Országszerte több száz idősotthon fertőtlenítését kezdték meg a katonák

  • A Magyar Honvédség számára kiemelten fontos a magyar állampolgárok biztonsága, ezért saját erőinek és kritikus képességeinek megóvása mellett – az Operatív Törzs feladatszabása alapján – továbbra is minden rendelkezésre álló képességgel segíti a védekezést a kialakult járványügyi helyzetben. Célunk, hogy az ország lakosai a lehető legtöbb és legszélesebb körű segítséget kapják meg. Ezért vesznek részt a katonák már a kezdetektől minden rendelkezésre álló képességgel a koronavírus járvány magyarországi terjedésének megfékezése érdekében végzett feladatokban.

Forrás: www.koronavirus.gov.hu

 

Academy Media diagramok 2020 04.23:

 

Diagram/SZAM:Szokodi L. , adatok: https://koronavirus.gov.hu/

 

 

Diagram/SZAM:Szokodi L. , adatok: https://koronavirus.gov.hu/

 

 

Diagram/SZAM:Szokodi L. , adatok: https://koronavirus.gov.hu/

 

 

Diagram/SZAM:Szokodi L., Forrás adatok: Johns Hopkins CSSE

 

 

forrás: https://koronavirus.gov.hu/

 

 

 

 

Fotó/SZAM:Szokodi L.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App