Az elmúlt fél évben jelentkezett, egy vírus keletről ami egy kis csöppségnek tűnt. Elkezdett szaporodni, és lőn keleten kis góckupac módjára emberekre tapadva, kiszemelte áldozatait, és gyilkolt. Na a kis alattomos, nem az izmos, kigyúrt szépségeket gyűjti be áldozatául, őket kicsit köhögteti, félredobja! A kedvenc áldozatai, a fáradt, betegségben szenvedők. Akkor még Európában senki nem gondolta volna, hogy ez a „kis mitugrász víru” eljut, ide hozzánk, a kontinensre. „Kaptunk egy pofont, de nem tudjuk, hogy kezeljük! ” Rohamosan nő a fertőzöttek száma a déli országokban a halálozás egyre magasabb. Mindenki csak „NÉZ”, találgat, vagy próbálja kezelni enyhíteni a helyzetet. Most pillanatnyilag még nincs meg az ellenszer, ami megállítaná ezt a járványt.

Tehetünk valamit?

IGEN!

Igen mérsékelni tudjuk, hogy ne terjedjen tovább és azok ne kapják el a járványt akik veszélyeztetettek most. Tartsuk be a kellő távolságot, legyünk pozitívak, és próbáljunk segíteni azokon akik veszélyeztetettek. Itthon az elkövetkezendő két hét lesz az ami a járvány terjedésének erősségét fogja megmutatni, és a jövőhét közepétől lehet érzékelni, milyen a járvány index mutatója.

A Nemzetközi Kajak- Kenu Szövetség elnöke , Jose Perurena, is elkapta a koronavírust. Tavaly a szegedi Kajak-Kenu világbajnokságon ő is jelen volt a nyitóünnepségen.

Diagram/SZAM:Szokodi L. , adatok: https://koronavirus.gov.hu/

 

Diagram/SZAM:Szokodi L. , adatok: https://koronavirus.gov.hu/

 

 

Diagram/SZAM:Szokodi L., Forrás adatok: Johns Hopkins CSSE

 

 

 

 

Fotó/SZAM:Szokodi L.   2019 Szeged, Kajak-Kenu világbajnokság

 

Forrás: https://koronavirus.gov.hu/

 

  • Ételkiszállítás, Szegeden, a Jhon Bull Pub Szeged  

Aktuális kínálatunkat megtalálod a http://www.johnbullpubszeged.hu/…/szukitett-etlap-john-bull… elérhetőségen.

Kiszállítási körzetünk: Szeged és vonzáskörzete (Szőreg, Dorozsma, Gyálarét, Baktó, Tápé).

☎️ 62/484 217 vagy 30/700 7426 (11:00-20:00)

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App