FRANCIA I., OSZTÁLYÚ LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 35., FORDULÓ

Strasbourg – PSG 3 – 3 ( 1-1 )

Strasbourg: M.Seles, F.Guilbert, L.Perrin, G.Nyamsi, A.Djiku, D.Liénard, A.Thomasson, S.Prcic, J.Bellegarde, A.Thomasson, S.Prcic, J.Bellegarde, L.Ajorque, K.Gameiro,

Vezetőedző: J.Stéphan

PSG: G.Donnarumma, Marquinhos, S.Ramos, P.Kimpembe, Juan B., D.Pereira, M.Verratti, A.Hakimi, L.Messi, K.Mbappé, Neymar,

Vezetőedző: M.Pochettino

A francia labdarúgó-bajnokság 35., fordulójának nyitómérkőzésén a PSG a Strasbourg otthonába látogatott. A már bajnok PSG számára ez a mérkőzés tét nélküli meccs számított, hiszen az előző fordulóban, mint arról már beszámoltam, hazai pályán a Lens elleni 1-1-es döntetlen már a bajnoki címet jelentette a csapat számára. A mérkőzés képét tekintve a hazai pálya előnyét élvező Strasbourg csapata már a 3., percben megszerezte a vezetést, 1-0.

Viszont ezután a fővárosi csapat is lendületet vett és érkezett K.Mbappé aki a 23., percben kiegyenlített és az első félidő 1-1 -es döntetlennel zárult.

Fotó/ Szokodi László

A második félidő elején is inkább a fővárosi csapat birtokolta a labdát és ennek meg is lett a gyümölcse, először A.Hakimi, majd K.Mbappé megszerezte a mérkőzésen a második gólját csaptának a harmadikat, 1-3. Ezután viszont M.Verratti rosszul ért a labdába és öngólt szerzett, 2-3. A hazai csapat vérszemet kapott és folyamatos rohammal próbálta bevenni Donnarumma kapuját. A hosszabbítás második percében A.Casi révén sikerült is a hazai csapatnak betalálni amival döntetlenre tudták hozni a hazai találkozót, 3-3.

Borítókép/ Szokodi László

2022 04.30

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App