FIFA WORLD CUP QATAR 2022 „A”-CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. HOLLANDIA
3
2
1
0
5
1
4
7
2. SZENEGÁL
3
1
1
3
3
0
3
3. ECUADOR
3
2
1
0
4
1
3
7
4. KATAR
3
2
1
5
-4
0

FIFA LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG 2022 KATAR

OLYMP, Premier Outlet Budapest

FIFA LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG 2022 KATAR ‘A’-CSOPORT

 

Hollandia – Katar 

A hétfői sajtótájékoztatón a hollandok szövetségi kapitánya, Louis van Gaal és a  Frenkie de Jong ( Barcelona ) válogatott játékos nyilatkozott a sajtó képviselői számára.

Fotó/ Szokodi László

– Louis van Gaal, a holland labdarúgó-válogatott edzője megerősítette, hogy a holland válogatott edzői küldetése a világbajnokság végén lezárul, bármi történjék is, miután megállapodás született a hollandok között. A szövetség és a csereedző.

Van Gaal szerint egyáltalán nem lesz könnyű a holnapi katari labdarúgó-válogatottkal szembenézni a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság A-csoportjának utolsó sorozatában, és hangsúlyozta, hogy egy olyan versenyben, mint a világbajnokság, semmi sem garantált.

A mai mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón hozzátette, kétségtelenül nehéz lesz a meccs. A tréner több olyan meccs eredményét is megjegyezte, amelyek eddig a mostani világbajnokságon nagy meglepetést okoztak, ahol nagy csapatok váratlanul veszítettek, bizonyítva tehát, hogy semmi sem garantált, ami elengedhetetlenné teszi, hogy a holland csapat teljes mértékben a rendre koncentráljon. a kívánt eredmény eléréséhez.

Van Gaal hangsúlyozta, hogy a katari csapat mindig ugyanúgy játszik, hátul öt, középen három, elöl kettő védőre támaszkodik. A katari osztag azonban gyors és veszélyes ellentámadást hajt végre, ami azt jelenti, hogy a hollandoknak óvatosnak kell lenniük.

A tréner ezzel szembehelyezkedett azzal, hogy a holland csapatok többféle játékstílust alkalmaznak, és nagyon rugalmasak, kifejezve azt a jóslatát, hogy taktikailag olyan lesz a mérkőzés, mint egy sakkmeccs a két csapat között. Van Gaal hozzátette, hogy csapata birtokba akarja venni a labdát, lehetőségeket teremteni és győzelmet aratni, hogy biztosítsa a csoportbajnoki kvalifikációt a második körbe.

Louis van Gaal hangsúlyozta, hogy az előző, Ecuador elleni meccsen a hollandok teljesítménye nem volt kiegyenlítő, tekintettel arra, hogy a holland válogatott sok hibát követett el. Ugyanakkor elmondta, hogy csapata nagyon vágyik arra, hogy messzire menjen a világbajnokságon, és még a címet is megszerezze.

Fotó/ Szokodi László

A holland sztár, Frenkie de Jong viszont hangsúlyozta, hogy a mérkőzés nehéz lesz, mint minden meccs egy nagy tornán, például a világbajnokságon, rámutatva, hogy minden csapat jól felkészült a tornára, így nem lesz könnyű szembenézni a katari csapattal. , miután hatalmas erőt mutattak be, főleg fizikálisan.

A Barcelona sztárja hozzátette, hogy céljuk a meccs megnyerése és a 16 közé jutás, a csapat pedig minden egyes összecsapással külön akar foglalkozni, és megnyerni a rendező ország csapatát, mielőtt bármi másra gondolna.

 

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App