UEFA EB-SELEJTEZŐ „G”-CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Magyarország
8
5
3
0
16
9
7
18
2. Szerbia
8
4
2
2
15
9
6
14
3. Montenegró
8
3
2
3
9
11
-2
11
4. Litvánia
8
1
3
4
8
14
-6
6
5. Bulgária
8
0
4
4
7
14
-7
4

EB-SELEJTEZŐ MÉRKŐZÉS, „G”-CSOPORT, 2., FORDULÓ

 

  • Mint arról már beszámoltam , a magyar válogatott két létfontosságú Eb-selejtező mérkőzést játszik négy napon belül. Az elsőt ezen héten szombaton idegenben Montenegró ellen, majd rá négy napra a mieink a Puskás Arénában fogadják Litvánia nemzeti csapatát. 

Az  MLSZ honlapján fontos információk olvasható a Montenegró elleni mérkőzésre kiutazó szurkolók részére.

Fotó/ Szokodi László

A magyar szurkolók a mérkőzés napján 11.00 és 16.00 óra között Podgoricában, a Radovče étteremben válthatják át a megvásárolt vouchereiket hivatalos mérkőzésjegyre (személyazonosító okmány bemutatása után).

Minden vouchert vásárló szurkoló kapott egy tájékoztató e-mailt, amelyben az is szerepel, hogy montenegrói szövetség kérésére szerda 12:00 óráig küldje vissza személyi igazolványának vagy útlevelének számát a tájékoztató levélben leírt folyamat szerint. Amennyiben valaki névátíráson útján jutott voucherhez az eredeti jegyvásárló kapott e-mailt, ő tudja ezeket az adatokat rögzíteni vagy továbbítsa a tájékoztató levelet az új voucher tulajdonosnak és ebben az esetben ő is megteheti ezt.

A mérkőzés helyszíne: Városi Stadion, Podgorica (Stadion pod Goricom), 81000 Podgorica, 19. Decembra utca.
A mérkőzés időpontja: 2023. június 17. 18:00 óra

Az alábbi hivatkozásra kattintva érhető el az Konzuli Szolgálat tájékoztatása a Montenegró – Magyaroroszág mérkőzésre utazók részére:

https://konzinfo.mfa.gov.hu/hirek/montenegroba-utazok-figyelmebe

A montenegrói szervezők tájékoztatása:

A Budvában szállást foglalt szurkolóknak a mérkőzés napján a Park Hotelnél kell gyülekezniük, ahonnan 13:00-kor kocsijukkal, rendőri kíséret mellett fognak átvonulni Podgoricába.

A magyar szurkolók számára kijelölt gyülekezési hely Podgoricában a Trg Balšića lesz. A Trg Balšićatól 16:30-ig kell rendőrségi felügyelet mellett a stadionhoz vonulni.

A magyar szurkolók számára kijelölt út stadion előtti téren kordonokkal lesz elválasztva a hazai szurkolóktól, külön bejárattal a stadionba, állandó rendőri felügyelet mellett.

A stadion bejáratánál, a rotációs kapunál jegyellenőrzésre, átvizsgálásra (motozás) kell számítani. A rendőrség saját megítélése alapján, szükség esetén még a stadion előtt megvizsgálhatja a szurkolókat. Az arc eltakarása, szúró-, vágóeszköz vagy pirotechnikai eszköz, alkohol, drog birtoklása szabálysértés, azokat elkobozhatják, szükség esetén az illetőt letartóztathatják.

Nem lehet bevinni a stadionba rágalmazó tartalmú plakátokat, transzparenseket, illetve tiltott,- vagy intoleranciára uszító jelképeket vagy az emberi jogok elnyomására buzdító tartalmú plakátokat, illetve pirotechnikai eszközöket.
A nézők belépése megtagadható, ha egyértelműen alkoholos befolyásoltság alatt állnak vagy viselkedésük egyéb függőséget okozó szer által befolyásolt.

Borítókép/ Szokodi László

EURÓPA-BAJNOKI SELEJTEZŐ
G-CSOPORT
06. 17., 18.00: Montenegró–Magyarország  , ÉLŐ-ben a Szokodi Academy Media oldalon.

Podgorica Városi Stadion


06. 20., 20.45: Magyarország–Litvánia

Puskás Aréna

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App