FIFA LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG 2022 KATAR

OLYMP, Premier Outlet Budapest

BAJNOKOK LIGÁJA NYOLCADDÖNTŐ

Az idei BL-nyolcaddöntő sorsoláson a tavalyi szezon két döntőse a Liverpool -és a Real Madrid fog egymás ellen megvívni a továbbjutásért.  Az idei párizsi BL-döntőben a spanyol csapat bizonyult 1-0-ra.

Fotó/ Szokodi László

A 2022/2023-as Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe jutott RB Leipzig ( német), csapat együttese a Manchester City ellen kell majd kivívnia a továbbjutást. A három magyar válogatott játékossal, Gulácsi P., Szoboszlai P., Willi O., felálló németeknek  és az angoloknak, 50-50 százalék esélyük van, a továbbjutáshoz. Az előző két mérkőzésen egy angol és egy német siker született.

 

Fotó/ Szokodi László

Szokodi L. „-Az idei BL-nyolcaddöntő párosításait nézve , azt gondolom, hogy a tavalyi két BL-döntős csapat összecsapása mellett, a PSG -Bayer München is elég jónak ígérkezik és bízok benne, hogy L.Messi és a két másik nagy ásszal K.Mbappé, Neymaral  összhangban a francia csapat fog majd továbbjutni, még ha az majd csak a második visszavágó mérkőzésen fog eldőlni. . A  Chelsea – Dortmund meccsen akár az esélytelenebb  kikiáltott német csapat is továbbjutására is látok esélyt, hiszen a két csapat még BL-mérkőzésen, még nem találkozott. Nagyon jó lenne , ha magyar válogatott játékosokat is láthatnánk, majd a legjobb nyolc között, de ebben azért  Erling Haaland-nak is beleszólása, aki Szoboszlaiék csapattársa volt. Haaland  gyorsan beilleszkedve  a Mancester City csapatába és mára elég  gólérzékeny lett a lába így az egyébként, sem gyenge City vele még erősebb lett. A többi mérkőzésen is jónak ígérkezik, de ott, mindegyik csapatnak egyforma esélye van a továbbjutáshoz. ”

Borítókép/ Szokodi László

 

BAJNOKOK LIGÁJA NYOLCADDÖTŐ SORSOLÁS:

RB LEIPZIG ( német) – MANCHESTER CITY ( angol)

FC BURGES  (belga) – SL BENFICA ( portugál)

LIVERPOOL ( angol ) – REAL MADRID ( spanyol)

AC MILAN ( olasz) – TOTTENHAM ( angol)

EINTRACHT FRANKFURT ( német) – SSC NAPOLI ( olasz )

BORUSSIA DORTMUND – ( német) – CHELSEA ( angol)

PSG ( francia ) – BAYERN MÜNCHEN ( német)

INTERNAZIONALE – (olasz) – FC PORTO ( portugál)

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App