BAJNOKOK LIGÁJA NYOLCADDÖNTŐ, PÁRIZS, I., MÉRKŐZÉS

HÍRDETÉS!

Fotó/ Szokodi László

A BL-nyolcaddöntő mérkőzésekkel folytatódik, az idei BL-szezon. A PSG-Bayern München mérkőzés, lehetne akár BL-döntő is , hiszen 2019-2020-as BL-döntőt, ez a két csapat vívta. Akkor  a német csapat  1-0-ra győzte le a francia csapatot és vihette haza a BL-trófeát.

Az idei BL-ben a nyolcaddöntőben találkozik egymással a két együttes, és az első mérkőzést kedd este rendezik, Párizsban. A mérkőzés előestéjén

Julian Nagelsmann, a német klub edzője  a hivatalos sajtótájékoztatón , arról biztosította a megjelent média képviselőit, hogy a PSG sztárjátékosaitól függetlenül elkészítette a magáét.

Fotó/ Szokodi László

Az a feladatom, hogy felkészítsem a csapatomat a PSG-vel szembeni játékra, K.  Mbappéval és L. Messivel vagy anélkül „ – mondta.

Ha jól kezeljük a megbeszélt tervünket, Messinek és Neymarnak nem sok lehetősége lesz megmutatni magát. A labdabirtokláson és a labda irányításán játsszák mondta a szakvezető, majd így folytatta. Úgy akarunk nyerni, hogy nagyon irányítunk, hogy ne hagyjunk túl sok teret Neymarnak és Messinek. Nagyon veszélyesek, ha van helyük., nyilatkozta a szakvezető

Cikk/ Szokodi László

BAJNOKOK LIGÁJA NYOLCADDÖNTŐ, I., MÉRKŐZÉS

PSG – Bayern München  ÉLŐ-ben

2023 02.14  KEDD

Párizs, Parc des Princes Stadion

 

BAJNOKOK LIGÁJA NYOLCADDÖNTŐ, I., MÉRKŐZÉSEK:

02.14 KEDD

PSG -BAYERN MÜNCHEN

AC MILAN – TOTTENHAM

02.15 SZERDA

BRUGGE – BENFICA

DORTMUND – CHELSEA

02.21

LIVERPOOL – REAL MADRID

EINTRACHT FRANKFURT – NAPOLI

02.22 SZERDA

LIPCSE – MANCHESTER CITY

INTER – PORTO

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App