UEFA EB-CSOPORTKÖR „C”-CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. ANGLIA
2
1
1
0
2
1
1
4
2. DÁNIA
2
0
2
0
2
2
0
2
3. SZLOVÉNIA
2
0
2
0
2
2
0
2
4. SZERBIA
2
0
1
1
1
2
-1
1

UEFA LABDARÚGÓ  EURÓPA – BAJNOKSÁG, NÉMETORSZÁG 2024 

 

 

Szokodi Academy Media az UEFA  labdarúgó – Európa-bajnokság hivatalos média partnere.    

 

OLYMP A  SZOKODI ACADEMY MEDIA HIVATALOS  TÁMOGATÓJA A LABDARÚGÓ EB IDEJE ALATT!

Premier Outlet Budapest
Üzlet 34-35
Budaörsi út 4.
2051 Biatorbágy

+36 23 506 908

Fotó/ Szokodi László ( Szerb labdarúgó-válogatott.)

 

„-Az Európa-bajnokság résztvevője a bajnokság elhagyásával fenyegetőzik!”

 

  • Mint ismert a szerb válogatott az első Eb-csoportkörben az angol válogatott ellen 1-0-ra kikapott , majd a második csoportkör találkozón Szlovénia ellen megszerezte első pontját, amivel még a csoport 4., helyén áll jelenleg, de tovább is juthat a csoportjából, ha a harmadik fordulóban győz, és a másik mérkőzésen számára kedvező eredmény születik. Az Eb eddigi legnagyobb botránya van most kialakulóban, amihez a szerb válogatott köthető, de ebben a pillanatban a „B”-csoportban szereplő albán és horvát válogatott ellen nyújtott be panaszt a Szerb labdarúgó – szövetség.
Sok van még hátra a németországi labdarúgó Európa-bajnokságból, de alighanem kijelenthetjük, hogy szerda délután fültanúi lehettünk a torna legundorítóbb botrányának, amikor a horvát-albán mérkőzésen a két csapat szurkolói kórusban kiabálták, hogy „öld, öld a szerbet”. A szerb csapatot nem először érte verbális támadás az Európa-bajnokságon., olvasható az ORIGO oldalán, majd így folytatódik a cikk :

♦A szerb futballszövetség (FSS) főtitkára, Jovan Surbatovics levélben fordult az UEFA-hoz a szerdai horvát-albán mérkőzésen történtek miatt. A B csoport két pont nélküli csapata Hamburgban csapott össze egymással, ami még nem is lett volna baj, hiszen egy izgalmas mérkőzést láthattunk, a két együttes szurkolói azonban vállalhatatlanul viselkedtek már a mérkőzés előtt és utána a lelátón is.

A szerb sportvezető beadványa szerint az 59. percben a két tábor tagjai nagy egyetértésben azt kezdték skandálni, hogy „öld, öld a szerbet”. 

♦Azt kérjük az UEFA-tól, hogy mindkét szövetséget büntesse meg. A politikának semmi keresnivalója a tornán, de ha nem történik semmi, el fogunk gondolkodni a további lépéseken, mi ilyen körülmények között nem szeretnék a továbbiakban részt venni

– mondta Surbatovics, aki azt is elismerte, hogy a saját drukkereik miatt már a szerb szövetség is kapott büntetéseket, de azok mind elszigetelt, egyedi események voltak.

Egy szurkolónkat rasszista cselekmény miatt büntették meg. Leszögezném, hogy mi szerbek nyíltszívű úriemberek vagyunk, arra kérem a drukkereinket, hogy továbbra is maradjanak ilyenek” – mondta a sportvezető.

A német, Bild   sportnapilap is  beszámolt az esetről.

Surbatovic: „Fel fogjuk szólítani az UEFA-t, hogy büntessék meg mindkét válogatott szövetségét. Nem akarunk ebben részt venni, de ha az UEFA nem bünteti meg őket, akkor átgondoljuk, hogyan tovább.”, olvasható a német lapban.

 

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

Sziget Fesztivál, Budapest!

A Sziget Fesztivál Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye.

08.07 – 12 között

Jegyek

Heineken Balaton Sound 2024 

A Balaton Sound az egyik legnagyobb és legszínesebb elektronikus zenei fesztiválja!

07. 03 –  06 között

jegyek

programok

Borítókép/ Szokodi László

Szokodi Academy Media

SZÍN

Újabb nemzetközi neveket jelentett be a Coca-Cola SZIN és a legfrissebb hírek szerint, a legnagyobb nyárzáró fesztiválon már teljes a nagy helyszínek programja.

♦A Coca-Cola SZIN-en fellép majd a house egyik legaktuálisabb előadója, nemzetközi fesztiválok egyre inkább kihagyhatatlan előadója, Matroda. Szintén érkezik a legnagyobb techno bulik állandó szereplője, az egyedülálló román művésznő, Nusha és Sikdope, az európai trap és bass szcéna jelenleg egyik legfelkapottabb tagja.

♦A nagy helyszíneken pedig már felsorakoztak az idei fellépők, nézzük elsőként a Nagyszínpadot, ahol fellép majd Zara Larsson, Armin van Buuren valamint Kamrad és itt zárja a nyarat Azahriah. Fellép továbbá Dzsúdló, a Halott Pénz, Majka és a Bagossy Brothers. Jön majd Rúzsa Magdi, a ValMar, a WellhelloByeAlex és a Slepp, továbbá a Hűvös, a Pandóra Projekt, az Ivan & the Parazol és Deniz.

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App