– A dubai székhelyű Emirates légitársaság is csökkenti dolgozói létszámát

 

A nemzetközi légitársaságok is megérzik a koronavírus-járvány okozta kieséseket. A  napokban, a Dubai székhelyű Emirates légitársaság is kénytelen, volt lépéseket tenni pénzügyi megtakarítás céljából, és enyhíteni a kieséseket, amit a koronavírus- járvány okozott. Mennyi dolgozót érint, azt még nem hozta nyilvánosságra a légitársaság.

Az Emirates, a világ egyik legnagyobb távolsági légitársasága, a hónap elején kijelentette, hogy pénzügyi segítségre lesz szüksége, hogy segítsen önmagában a koronavírus járványban, és esetleg szigorúbb intézkedéseket kell hoznia, mivel a történelem legsúlyosabb hónapjai előtt áll.

Az állami tulajdonban lévő légitársaság, amely márciusban felfüggesztette a rendszeres személyszállítási járatokat a globális utazási igényeket a koronavírus-járvány miatt, azt mondta, hogy az utazás legalább 18 hónap elteltével visszatér.

„Felülvizsgáltuk az összes lehetséges forgatókönyvet üzleti működésünk fenntartása érdekében, de arra a következtetésre jutottunk, hogy sajnos el kell bocsájtani néhány csodálatos dolgozót, akik velünk dolgoztak” – mondta a légitársaság szóvivője nyilatkozatában.

„Minden ilyen döntést megfelelő módon közölnek. Mint minden felelős vállalkozás, a végrehajtó csapatunk minden osztályt arra irányított, hogy alaposan vizsgálják felül a költségeket és a forrásokat az üzleti előrejelzésekkel szemben ”– mondta a szóvivő.

 

 

 

 

Fotó/SZAMY:Szokodi L.

( A képen,  Dubai város látható Emirates repülő a levegőben)

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App