-Visszatért a tabella élére a DVSC, a Kaposvár legyőzésével.

 

Merkantil Bank Liga, 28. forduló.

 

  • A hétvégi forduló egyik meglepetés mérkőzése  a Vasas idegenben kapott ki a Szolnoktól 1-0-ra. A DVSC hazai pályán remekelt és az újdonsült csapatkapitány,  Dzsudzsák Balázs is megszerezte az első gólját, a DVSC-ben. A tabellán a Vasas és DVSC helyet cseréltek így a debreceni csapat 57 ponttal vezeti a bajnokságot. A Szeged-Csanád G.A. idegenben a Gyirmót otthonában gól nélküli döntetlent játszva szerzett értékes pontot.

Fotó/SZAMY

Eredmények:

DVSC-Kaposvár 2-0 (0-0).

Nagyerdei Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Ducsai.

DVSC: Kosicky – Bévárdi, Kinyik, Pávkovics, Kusnyír (Poór, 71.) – Bényei Á. (Haris, 72.), Varga J. – Pintér (Kalafat, 61.), Szécsi, Sós (Tischler, 41.) – Bárány (Dzsudzsák, 61.). Edzők: Huszti Szabolcs és Toldi Gábor.

Kaposvár: Bánki – Vachtler, Dvorschák, Ur (Nagy T., 23.), Hadaró, Zsirai, Bidzilya (Erdei, 55.), Farkas (Bíró, 68.), Gál, Balázs Zs., Andric (Bartos, 23.).. Vezetőedző: Várhidi Péter.

Gól: Tischler (84.), Dzsudzsák (90.).

Toldi Gábor: Mindenki átérezte a meccs jelentőségét. Ha nem is fényes játékkal, de végig uralva a mérkőzést nyerni tudtunk. Fontos ez a siker, gratulálok a srácoknak.

Várhidi Péter: Peches mérkőzést játszottunk, szinte helyzet nélkül nyert a Debrecen. Simán pontot szerezhettünk volna, nagyon csalódott vagyok.

SZOLNOKI MÁV FC–VASAS FC 1–0 (0–0)
Szolnok, Tiszaligeti Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Solymosi Péter (Bornemissza Norbert, Horváth Zoltán)
SZOLNOK: Csáki – Szekszárdi (Csirmaz, 60.), Horgosi, Kovács O., Tamás L., Kotula – Rokszin (Földi M., 80.), Kónya M. (Berdó, 74.), Tisza K. – Irmes (Kurdics, 80.), Novák Cs. Vezetőedző: Csábi József
VASAS: Jova – Szivacski, Szilágyi Z., Viczián, Silye – Hidi M. (Köböl, 73.) – Berecz, Pátkai – Pekár (Balajti, 73.), Feczesin (Hinora, 83.), Radó (Vernes, 63.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
Gólszerző: Novák Cs. (69. – 11-esből)
Kiállítva: Szivacski (95.)
MESTERMÉRLEG
Csábi József: – Újra rátaláltunk a helyes útra. Nagyon kemény mérkőzést vívtunk a Vasassal, de rendkívül jól játszottunk, fegyelmezetten és taktikusan. Az elmúlt meccseken a koncentrációnk nem volt tökéletes, ezúttal viszont igen. Megérdemelten nyertünk, több helyzetet dolgoztunk ki, mint ellenfelünk.
Schindler Szabolcs: – Nehéz mérkőzést játszottunk, de erre is számítottunk. Óriási küzdelem folyt a pályán, és sajnos nehezen vettük fel ezt az agresszív stílust. Védekezésben sajnos több kisebb hibát is elkövettünk, amit kihasznált a Szolnok, míg mi nem voltunk olyan határozottak a kapu előtt, mint az előző fordulókban.

GYIRMÓT FC GYŐR–SZEGED-CSANÁD GA 00
Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Szőts Gergely (Kiss Balázs, Kovács II. Gábor)
Gyirmót FC Győr: Hársfalvi  Major, Hudák (Karacs 89.), Széles, Kirják  Vass Á. – Radics M. (Heffler N. 64.), Hajdú – Nagy P., – Simon A., Lencse (Herjeczki 85.). Vezetőedző: Csertői Aurél
Szeged-Csanád Grosics Akadémia: Varga B. – Ódor, Szilvási, Pejovic, Mohl – Jovanovic, Simon Á. (Oláh G. 87.), Varga Sz. – Dobos (Gréczi 80.), Gajdos (Kóródi 70.), Germán (Grumic 80.). Vezetőedző: Dragan Vukmir

Fotó/SZAMY

Dragan Vukmir: Büszke vagyok a csapatomra, egyben gratulálok is minden játékosnak. Jól védekeztünk, az ellenfél nem nagyon jutott el helyzetig. Küzdelmes mérkőzés volt, ahol nekünk volt a végén meccslabdánk a győzelemhez.

MERKANTIL BANK LIGA 28. FORDULÓ

DVSC – Kaposvári Rákóczi FC 2-0

Budaörs – PMFC 0-1

BFC Siófok – FC Ajka 1-3

Szolnoki MÁV FC – Vasas FC 1-0

Gyirmót FC Győr – Szeged-Csanád G. A. 0-0

Békéscsaba 1912 Előre – ETO FC Győr 1-0

Aqvital FC Csákvár – Nyíregyháza Spartacus 0-1

Szentlőrinc – Dorogi FC 0-2

Kazincbarcika SC – DEAC 3-1

Szombathelyi Haladás – Soroksár 1-0

 

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App