Christophe Galtier kétéves szerződés aláírása folyamatban van a PSG-vel. A Nizza  korábbi edzője Mauricio Pochettino utódja lesz.

Fotó/ Szokodi László

 

Mint arról már  beszámoltam  a szezon végén a PSG vezetősége Mauricio Pochettino vezetőedző munkásságát megköszönve a 2022/2023-as szezonra új edzőt keresett a csapat számára. Az első körben Zinédine Zidane neve is felmerült, de végül a Nizza edzője Christophe Galtier lett a befutó, akit holnap azaz, kedd koradélután a Parc des Princes stadionban  hivatalos sajtótájékoztató keretén belül jelent be a PSG vezetősége. Az 55 éves szakember számára ez lesz a negyedik klub amelyiket irányíthat. Legutóbb a Francia Kupa-döntőben a Nizza csapatával ezüstérmes lett.

Fotó/ Szokodi László

A PSG vezetőségének azonban biztos, hogy a következő szezon, szezonokban a Bajnokok Ligája trófea megnyerése lesz a cél az újdonsült edzővel. Christophe Galtier lesz a PSG  történetének 31. , vezetőedzője. A holnapi hivatalos sajtótájékoztatót követően Christophe Galtier megtartja a csapat számára az első edzést, a Camp des Loges edzőközpontban.

 

 

Borítókép/ Szokodi László

 

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App