NEMZETEK LIGÁJA ‘A’- LIGA, 3., CSOPORT

M
GY
D
V
LG
KG
GK
P
1. Olaszország
6
3
2
1
8
7
1
11
2. Magyarország
6
3
1
2
8
5
3
10
3. Németország
6
1
4
1
11
9
2
7
4. Anglia
6
0
3
3
4
10
-6
3

NEMZETEK LIGÁJA A/3 LIGA, 4., FORDULÓ

  • A NL., negyedik fordulójában a magyar válogatott az angolok otthonában játszik. Marco Rossi válogatottja eddig egy győzelem melett, egy döntetlen és egy vereséggel áll csoportjának második helyén. Bizonyára a mai Wolverhamptonban megrendezésre kerülő mérkőzés sem lesz egy könnyű futam a magyar válogatottnak. Az elmúlt tíz nap során négy meccset játszani ilyen ‘TOP’-csapatok ellen nem kis feladat, úgy hogy az első meccsen pont az angolokat győzték le a magyarok. Így biztosak lehetünk abban, hogy Gareth Southgate legénysége mindent megtesz azért, hogy legyőzze a magyarokat. Az angliai  érkezés  után edzést nem tartott a kapitány, a játékosok bejárták a stadiont.  Marco Rossi szövetségi kapitány és  Nagy Ádám válogatott játékos nyilatkozott a média munkatársainak a tegnap esti hivatalos sajtótájékoztatón.

A magyar válogatott hétfőn megérkezett Wolverhamptonba, a keddi, angolok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzés helyszínére.

A németek elleni szombati Nemzetek Ligája-mérkőzés után a magyar válogatott vasárnapja a regenerációról szólt, hétfőn pedig, a délelőtti edzést követően, útra kelt a csapat Wolverhamptonba, a holnapi, angolok elleni meccs helyszínére.

Fotó/ Szokodi László

 

– Tíz nap alatt négy mérkőzést játszunk, ehhez még klubszinten sem szokhattak hozzá a játékosok. Nehéz lesz a negyedik meccsünk, mert nincs túl sok lehetőségünk a csapat forgatására, de amikor a játékosok a hazájukat képviselik, minden nehézség megszűnik. Sok fiatal van a keretünkben, akik egyelőre nem állnak készen arra, hogy főszerepet kapjanak egy ilyen mérkőzésen. Időre van szükségük, és mi meg is szeretnénk adni nekik az időt, hosszú távon számítunk rájuk, mert mindannyian kitűnően dolgoznak. Nagyon boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk, és nagyon boldogok vagyunk, hogy újra megmérkőzhetünk Angliával. Ők a világ egyik legjobb csapatai. Reméljük, hogy a maximumot nyújtjuk, és ezzel Angliának problémát okozunk.”-, nyilatkozta Marco Rossi

Nagy Ádám

A korábban Angliában futballozó Nagy Ádám arra számít, hogy az angolok a budapesti vereség, majd az azt követő két döntetlen után szeretnék gyorsan eldönteni a mieink elleni találkozót.

Fotó/ Szokodi László

– Arra számítunk, hogy az angolok nagy nyomást fognak helyezni ránk. Stabilan kell védekeznünk, szervezettnek kell lennünk, hasonlóan az előző találkozókhoz. Ez lesz a negyedik mérkőzésünk rövid idő alatt, de erőt ad számunkra, hogy egy egész ország áll mögöttünk. Három mérkőzés már lement, láttuk, hogy miben kell még javulnunk, és az eddigi tapasztalatok alapján mindent megteszünk a hibák kijavítása érdekében. Intenzív mérkőzések vannak a lábakban, jó pár játékosnak ez lesz a negyedik meccse tíz nap alatt, de erőt ad, hogy az egész ország mögöttünk áll és szurkol nekünk – fogalmazott Nagy Ádám.

Forrás/ MLSZ

NEMZETEK LIGÁJA A/3 LIGA, 4., FORDULÓ

06. 14 20:45 Anglia – Magyarország

Wolverhampton , Molineux Stadion

06.14 20:45 Németország – Olaszország

Mönchengladbach, Borussia – Park

Borítókép/ Szokodi László

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App