-Visszavághat a Fehérvár, a Ferencvárosnak a nyolcaddöntőben!

 

MOL MAGYAR KUPA NYOLCADDÖNTŐ:

 

  • A kupasorozat legjobb tizenhat csapata között került össze, a két nagy rivális csapat, a hazai bajnokságot vezető Ferencváros és a harmadik helyen álló, MOL Fehérvár. A két együttes a bajnokságban nem is olyan rég 02.07–én, a Groupama Arénában csaptak össze, akkor a hazai Ferencváros 2-0-ra tudta legyőzni a fehérváriakat. A bajnok  Ferencváros csapatának sincs jó emléke a kupasorozathoz, az elmúlt két kupában nem tudott bejutni a döntőbe, így egészen más mérkőzés várható szerdán, amit az M4 (17:30) élőben közvetít. A találkozó előtt Sergei Rebrov is beszélt a felkészülésükről.

 „MINDEN MÁS LESZ, MINT LEGUTÓBB VOLT”SERGEI REBROV

 

– Nincs két egyforma mérkőzés, ezért biztos vagyok benne, hogy szerdán minden más lesz, mint legutóbb volt – utalt a tréner a MOL Fehérvár és a Fradi február 7-én lejátszott budapesti, 2-0-s FTC-sikerrel végződő bajnokijára. – Ezúttal a MOL Magyar Kupában találkozunk, ahol egy mérkőzés dönt a továbbjutásról, a vesztes búcsúzik, ennek szellemében lépnek pályára a játékosok is. Pozitívum, hogy a sorsolás nekünk kedvezett és ismét mi leszünk hazai pályán. Természetesen kielemeztük a Fehérvár elleni legutóbbi meccs tanulságait és az ellenfél játékát is, felkészülten várjuk a Fehérvárt.- nyilatkozta, a vezetőedző , olvasható a Ferencváros honlapján.

 

MOL MAGYAR KUPA ,2020/2021  FERENCVÁROSI TC, ÉS MOL FEHÉRVÁR FC EDDIGI  MÉRKŐZÉSEI:

2020 09.19 : RÁCKEVE VAFC – FERENCVÁROSI TC  1 – 6

2020 11.14 : BICSKEI TC FERENCVÁROSI TC             0- 5

2021 02.10 : DOROGI FC – FERENCVÁROSI TC          1 – 2

2021 02.24 : FERENCVÁROSI TC – MOL FEHÉRVÁR FC

 

2020 09.20 : TISZAFÖLDVÁRI VSE – MOL FEHÉRVÁR FC   0 – 5

2020 10.28 : GÁRDONY -AGÁRDI – MOL FEHÉRVÁR FC 1 – 4

2021 02.10 : VASAS FC – MOL FEHÉRVÁR FC 1 – 2

2021 02.24 : FERENCVÁROSI TC – MOL FEHÉRVÁR FC 

 

 

  • A MOL FEHÉRVÁR háza táján a kupasorozat jelentheti a  rossz idei év bajnoki sorozat megszakítását. Ami egyben a csapatnak nagy lendületet adna, hogy esetlegesen a harmadik helyet megtudja tartani az idei bajnoki szezon végéig. A MOL Fehérvár csapata az idei bajnoki szezonban 4 vereséget tudhat maga mögött ezért a 02.14-i MTK elleni vereséget követően Márton Gábor vezetőedzőtől megvált a csapat, helyére ideiglenesen Szalai Tamás megbízott edzőt kérte fel a klub. Szalai Tamás is nyilatkozott a  holnapi Ferencváros elleni mérkőzés előtt, olvasható a MOL Fehérvár honlapján.

„Szervezett, kompakt játékkal eredményesek lehetünk”Szalai Tamás

 

Nem vagyunk jó periódusban és egy jó csapat otthonába látogatunk szerdán, de úgy gondolom, hogy szervezett, kompakt játékkal eredményesek lehetünk és tovább tudunk jutni a kupában. Ehhez hatalmas szívre és nagy lelkesedésre van szükség mindenkitől. Nem számítok nagy rotációra a Ferencváros részéről. Az elmúlt években a Vidi-FTC meccsek nagyon nagy rangadók voltak, emiatt sem hiszem, hogy nagyon felforgatott csapattal állnának fel ellenünk. Ebben a szezonban számunkra már sajnos csak a MOL Magyar Kupában van lehetőség arra, hogy nyerjünk valamit, emiatt is remélem azt, hogy mindenki átérzi ennek a találkozónak a fontosságát” – nyilatkozta MOL FEHÉRVÁR  megbízott edzője, Szalai Tamás.

CIKK/SZAMY

FOTÓ/SZAMY

Hírlevél

Powered by Live Score & Live Score App
Powered by Live Score & Live Score App